Wednesday, October 5, 2011

jerslin oil .. sungguh berkesan

ada 3 size ye
50 ml -rm 45
40 ml-rm35
30 ml-rm25.90 (botol biasa kale putih) 

 boleh try nak tau keberkesanannnyaaa

anin dulu susah nk pcaya.. 
tp try time prgnnt lenguh2 bahu lebih 2 minggu..sapu je hilangggg..sronok sgt
bila syahmi selsema ltk kt hidung dia.. hilang suka sgt
skrg tgh pntg pun anin guna..ltk kt bb pn x ada mslh
bau nya wangiiii sbb cmprn habbatussauda; myk bijan; myk bunga mthri..
x pns la utk bb..

dn alhmdulillah ramai customer bg positif respond
my lecturer pn ada beli pkai seisi kluarga
ada yg repeat order 3-4 kali
dn promote dkt kwn2
mmg berbaloii.. sbb 
bila sakit bru kt rs nikmtny sht
lenguh2 tu mmg hlg.. sape2 nk brsalin tu lh cmpr mnyk ni ngn mnyk urut utk satu bdn.,. sedappppp
yg tk bersalin pn lh je ngurut satu bdn ngn mnyk ni..wngiii dn sedap je rasa

nk beli
boleh email farhanin1984@gmail.com
atau fb: ummu syahmi anin

Saturday, August 13, 2011

Pemenangnya

alhamdulillah bottle rack baru je sampai di tangan anin

punya la lama nk deal ngn supplier
agen china lupa nk masukkan la
geram betul ngn supplier yg tak jaga customer ni
apa pun syukur dpt juga mengumumkan pemenang dn 
boleh terus pos

pemenangnya adalah





dapur kemas idaman kalbu,
pinggan mangkuk tersusun rapi,
botol anak tak sesat di situ,
satu family senanglah hati



TAHNIAH 

EMAILKAN farhanin1984@gmail.com
nama alamat dn no fon

bagi sesiapa yg berminat nak beli..boleh lah email anin jugak ye..
harga menarik utk 2 pembeli pertamaa

Tuesday, July 26, 2011

Senarai Penyertan GA anin

Assalamualaikum wrt wbt

Alhamdulillah penyertaan yang diterima walaupun hanya 26 orang tetapi anin tetap bersyukur
TERIMA KASIH
kepada semua yang menjayakan GA anin yg kecil ini
tanda anda semua menyokong usaha anin
utk membuka kedai kecil khas utk barangan bayi

anin minat sgt nak jual barangan bayi tp belum ada modal nak berbuat sedemikian
harap2nya kawan2 dpt doakan anin
agar hajat yangs atu ni tercapai

Alhamdulillah juga skrg anin dh masuk 8 bulan fasa kehamilan..
Doakan segala berjalan lancar ye

Ok cukupla merepek di situ

berikut senarai penyertaan sila check dn shout or komen kalau takda nama

 sbb :
1. Aerish & Aed mmg minom susu botol

2. eB dh wat n3... hik3

3. hadiahnyer bestttttt sgt... kan kan kan? ;p2.
 
2. Cute Mum
Sebelum nie letak botol susu dalam Mangkuk jer..kadang-kadang terjatuh.. kalo ada rack nie nampak lebih mudah dan kemas.
 
mummy ada maira (1tahun 10bulan)guna banyak botol.dengan hadiahnie bolehlah menjimatkan masa dan selamat dr kuman sb bercampur ngan benda2 lain di rak pinggan.


4. perindu_zulika
MAMA as ep mom setiap masa guna botol & sangat penting untuk mama ada bottle rack yang lebih teratur and hygiene..
 
dengan ada nya rack ni, keadaan dapur saya akan jadi lebih kemas & botol2 susu dapat disusun dengan lebih teratur

** baru je ada anak kecil yang menyusu!!!
** belum ada bottle rack yang cute miut nih
** mematuhi syarat2 pnyertaan GA
7. Noor fatin
kerana saya nak simpan rak ini untuk masa depan, tak lama lagi insyallah, boleh la menggunakan rak ni :P
hanging bottle rack ni, akan memudahkan saya untuk menjaga kebersihan botol susu dan kesihatan anak saya akan lebih terjamin...


9.Huda
Husna suka makan sumi,


Lukman suka minum kopi,
ianya memudahkan kerja ummi,
botol pun cantik dan kemas tersusun rapi
10.Aien
Penggunaan Hanging Bottle Rack ini amatlah efisien digunakan berdasarkan pada faktor Kebersihan, Masa dan Kualiti "
Atie nak hadiahkn kpd adik atie ...selalu tgk botol2 & penutup susu bersepah2 slps dicuci dirumahnya.Dgn adanya hangging bottlerack amat mudah!!

ianya cara terbaik mengeringkan botol selepas dicuci dan mengelakkan kehilangan puting serta penutup susu, dapur mummy pun cantik dan kemas!
saya layak untuk dapat hadiah ini kerana memang saya tengah mencari2 dan nak beli sesangat untuk letakkan bottle2 susu ellesya..
Sebab hanging bottle rack tu terlalu cute, meronta2 hati saya ingin memilikinya.
Mesti dapur saya cantek dengan kehadirannya!!!
15.IntanBerlian
saya sangat menyukai design Ease Mom Hanging Bottle Rack
16.Jaa
 sebab saya sangat mementingkan kebersihan memandangkan anak saya, Idlan senang alergi dan hadiah ini dapat membantu mengurangkan alerginya itu...
sy mempunyai anak berusia 1thn6bln,masih minum susu,yg penting anak sy tu minum susu botol
(x ada slogan)
(lebih limit perkataan)
anak sy byk sgt botol susu..walopon anak br sorang dan berumur 1 tahun 2 bulan..tp botol susu mcm ank 13 belas org..haha..banyak jenis plak tu..doraemon ade,sesame street ade..tinggi,pendek semua ade..dan lagi satu sy suka sesuatu yg teratur,senang dan x bersepah...rak ni sgt sesuai bagi saya...hehe

20.Pink Ummi
kerana lepas nih bolehla susun botol susu Aina kat situ. Senang, mudah dan menjimatkan masa
kerana saya sememangnya layak selayak layaknya.tanda noktah
botol si manja saya bersepah sana sini
rak ini pastinya menjadi solusi
bahkan menjadi sebahagian deko comel2-gumbira rasa hati!
dapur kemas idaman kalbu,
pinggan mangkuk tersusun rapi,
botol anak tak sesat di situ,
satu family senanglah hati


anin kalau boleh nak terus umum pemenang esok..tp ada yg tak memenuhi kriteria.. so nak bagi masa sampai khamis utk betulkan.. last day this coming thursday 1pm

at 2pm nak umumkan pemenangnya..
dah lama menunggu sian kat kawan2

oh ye barangannya dah sampai
nak beli.. anin bagi harga rm30 termasuk pos kepada peserta GA anin ni
cepat sebelum kehabisan stok

psst: akan ada GA sempena baby yg bakal dilahirkan lepas raya ni..stay tuneeee

Thursday, June 23, 2011

GA closed

Alhamdulillah Ga selamat dijalankan dan sudah ditamatkan..
Anin akan update peserta...
barang masih PRE ORDER so amik masa nak pos.,. tak sampai2 lagi
Terima kasih kepada semua
minta doakan anin ye sebab rumah baru je kena pecah masuk...
tgh sedih lagi

Wednesday, June 8, 2011

Giveaway Who's The Winner ?

clickbanner

Negeri Manakah yang anda ramalkan akan jadi JUARA ?
Kelantan.. tempat ku dilahirkan

.Duedate : sehari sebelum FINAL iaitu 10 JUN 2011

NaDia ajak ber GA

NaDia ajak ber GA

kak ieyza jom join!
Tarikh tutup 30 Jun 2011 jam 11:59 malam..

Sapa Nak FM dari Kuching,Sarawak???

Sapa Nak FM dari Kuching,Sarawak???

My Little Family
click banner tuk join`


15/5/2011 sampai 10/6/201