Sunday, November 16, 2008

alhamdulillah

alhamdulillah.. selepas berhempas pulas struggle dgn buku2 arab yg agak memenatjan dn memeningkan.. berakhir jugak satu penantian yg sekian lama
tengok kawan2 yg dah keje.. dh jadi lawyer.. dh ada anak.. dh jadi ibu.. rasa diri ni masih di takuk lama.. jadi student lagik.. tp alhamdulillah syukur dgn rahmat dn kasih sygNya.. dpt juga menghabiskan my 2nd degree dgn jayanya..

result tahu lambat lagi.. tp dah boleh dh start cari kerja dn g interview... sbb dah ada 1st degree..
apa2 pn doa yg terbaik utk kehidupan seterusnya.. selepas bergelar pelajar

tp ada gak terasa nak sambung master (bak kata seseorg yg BAIK hatinya : x cukup2 lagi ke sijil tu?? nk smbung master pulak?) ntahh.. kita yg tentukan hala tuju hidup kata.. tk payah la org lain nk sebok2.. kalau nak bagi nasihat di alu2 kan.. tpi kalau setakat nk menjatuhkan kawan dn nak menunjukkan rasa x puas hati baik x yah la.. x guna ada kawan gitu.. menyusahkan hidup jer.. mls nk cite psl die.. sakit jiwe rasanya budak tuh..

apa2 pun.. aku bahagia dgn org2 sekeliling yg support aku..

moga dia dpt petunjuk dr NYa

0 yang juga Bersungguh2: