Thursday, February 19, 2009

aku d gemuk~~

lalala..
perkara yg tak best telah berlaku setelah benar2 merasa sendiri
dn disahkan oleh mereka yg terdekat..

xbest la jadi gemuk ni.. berat je badan nak kemana2.. jmp doktor- timbang naik 4 kg.. waduh2.. berat sgt ni..tp mmg tgh selera nk mkn..mcm best je dpt mkn macam2.. skrg ni tgh teringin nak makan kek coklat.. tgk lah nnti petang ke gi beli..

alhamdulillah suami sporting.. selalu je dapat apa yang nak beli..
cuma durian je x dpt2 lagi.. sbb susah nak cari.. bukan musim.. nk wat cmana baby.. kita tgu musim buah baru kt makan ek..

skrg ni asyik berpeluh je tdo.. cuaca dh makin panas kt terengganu ni.. kipas mcm kurg berfungsi walaupun dah bukak mcm nak melayang je rasa... alternatif terbaik : beli aircond

tapi rumh belum betul2 set up.. masih bersepah di sana sini.. sebab : x sempat masa.. hujung minggu penuh terisi

1st week : balik uia
2nd week : jumaat- g air terjun sekayu. sabtu balik kelate

ni 3rd week- hope kami sempat bergtg royong since suami pn x jadi nak balik melaka

tapi kerja kt ofis tgh bertimbun2..ni sendiri cari kerja selain kerja2 rasmi yg lain

senarai kerja (biasa)
1- nota utk every lecture

senarai kerja tambahan
1- marking test family law -43 students
2- marking case review familly law (dh lama tangguh)- 5 groups
3- marking case review cp -30 students
4- marking mind map cp- 30 students

dn yg terpaling penting
make a set of queston for FINAL exam cp and family law
together with the answer scheme
due date : this saturday-22 feb..huhu horror~~~

smlm dh dapat surat tutor secara rasmi~~~hepi~~

5 yang juga Bersungguh2:

+akufobia+ said...

bila dua?

+akufobia+ said...

*due

anin said...

12 jun 2009
nak dtg melawat ke? semgt ye

+akufobia+ said...

haha.tak perasan.22 rupanya.maaf.ngee.jangan takut.haha.

+akufobia+ said...

huhu.yayaya.semangat.ngee.