Wednesday, April 22, 2009

for my dearest~~~

meraikan husband yang dapat keje lecturer kt terengganu ni dn mengenang pengorbanan dia yang tak terhingga menjaga isteri yang banyak karenah dan tengah sarat.. say a hadiahkan ini meraikan kerjaya terbaru nya..hopefully husband suka.. dn kerja yang dia dapat kali ni menggembirakan dia

ALAMAK SAYA TAK DAPAT PASTE GMBR NYE SEBAB ADA NGAN HARGA SEKALI..NNTI KANTOI.. SO HADIAHNYA ADALAH TIE BEWARNA CREAM


dn untuk meraikan kedatangan ahli baru ke dalam keluarga kami.. sy dn hubby beli ini untuk si dia yg semakin kuat menendang...




dn bersempena dengan ulangtahun kelahiran haziq yang PERTAMA..sy dn hasben berhajat utk mengepos benda di bawah ni.. tp msh belum kesampaian... selamat hari lahir haziq..nk tgk haziq dgn benda ni nanti yekk..hrp haziq suke.. pakai baju ladybird naik benda ni eh..



(abaikan beg aku kat belakang tuh..itu beg dkt spital nanti)

HOPE SEMUA HAPPY DGN SEGALA YANG AKU BUAT NI~~~

4 yang juga Bersungguh2:

shahhana said...
This comment has been removed by the author.
shahhana said...

congrate to am
kem salam kat baby
tq for the gift for sure
im sure he will excitedly rides that new thing
nanti aku pakaikan ladybird kt dio
ngeh ngeh

+akufobia+ said...

hoho.nanti ajar hadziq guna basikal tu.elak dia guna basikal tu buat tidur je kalau tak ajar kan.ngee.suka la hadziq ada mainan baru.lalala.gambar baby menentang dengan perut dia yang besar takde?haha.

+akufobia+ said...

sakit tak kena tendang?tendang balik.ngee.