Wednesday, April 15, 2009

saya ponteng bengkel

this week ada bengkel coaching n mentoring di paka
saya sangat lah takut nak g tanpa husband di sisi
lagi2 kena angkat beg sendiri
sekarang ni segala2nya hubby yg buat since dah start rasa sakit2 kat perut ni
makin x larat dn semakin berat..serta kuat tendgn cik bb yg dlm perut ni

so since tk da experience sgt sy pun tk berani nak pergi sendiri tkut terberanak atau ada kejadian yg tak diingini

minggu lepas baru je balik dr bengkel penterjemahan... yg tu tak pack sgt though 3 hari 2 mlm tp 1st day start late evening yg bengkel this week start pagi2 lagi.. saya tak berapa larat la.. dan saya mengambil keputusan untuk menarik diri.. tadi baru je saya buat surat dn hantar pd PAKKI dn juga cc pd TNC..harap alasan diterima

memula pihak PAKKI paksa sy pergi jugak.. katanya program tk berat..tp sy berat hati nk g sebb saya dh mula rasa sakit2 di bhgn bawah.. saya takut jadi apa2.. sy ckp sy first time.. sy takde experience.. sy tak berani nk paksa diri.. bengkel yg lepas pun balik 2 hari tk habis penat

next week student sy exam..so kalau lect MC sian lak die.. sy pun nak ada di saat2 kecemasan tuh..hehe..

anyway anyhow-doakan saya.. doakan saya selamat bersalin selepas habis menanda semua paper student dn key in markah derang semua.. semoga semua berjaya..

5 yang juga Bersungguh2:

+akufobia+ said...

hoho.da sakitsakit.ayook.ngee.ye.doakan dia okok je.lalala.hatihati kamu.doingdoingdoing.

shahhana said...

rehat la. mu doh 7 bulan deh? asal sakit kat bawah ngoh??

amanina said...
This comment has been removed by the author.
anin said...

dah 8 bulan.. aku sakit kat bawah sebab aku turun naik tangga hari2.. sekrg ni saket rusuk kiri lak.. apesal eh

+akufobia+ said...

hoho.banyak sakitsakit.ayyo.