Tuesday, April 28, 2009

tagged oleh kakak

Anda blaja di U mne? (first and sec0nd degree and my LLM insha ALlah)
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia

Brapa bintang yg patut anda beri pada U anda?
bintang terbanyak yang ada
tapi kurang sikit lah sebab last year punya convo mcm tk best..this yr tak tau lagi..kalau OK tambah balik bintang tuh..haha

Apa kos yang anda ceburi skrg?
law - fall in love with my father's decision

Subjek yg diminati
islamic laws
probate and etc

Subjek yg kurang diminati
consti law- tp kena ngaja sem depan this subject..haha..habeslah student aku

Slalu get involve any activity di U anda?
nop tp ADA masa2 yg sangat banyak involve dn sangat bz sampai kurus

Describe tentang hostel anda
pernah dok 2 hostel-sumayyah and asma
yg 1st hotel lg best sbb lagi dkt ngn kuliyyah dn lagi cantik dn lagi best cafe die..cume shop je tk best
2nd hostel agak buruk dn sgt jauh dr kuliyyah dn mknn kat cafe die mahal.. dulu waktu ada ciken cop kat halimah..ade la terasa kelenihan dok kat asma' tp bile dh tak de..tk bermakna dh segalanya

Tag to
anybody yg rajen

1 yang juga Bersungguh2:

+akufobia+ said...

hoho.sampai kurus.ayook.