Thursday, October 29, 2009

mikylayna's giveaway

INI ANOTHER GIVEAWAY...

salam
seperti yg telah dijanjikan, mikylayna dengan ikhlasnya menganjurkan giveaway...
jom kita join ramai2 !!!


hadiah nya...



1. 4 hairclips baru + 1 hairclip lama
2. 2 hairclips baru + 1 hairclip lama
3. 1 hairclips baru + 1 hairclip lama

* hairclips baru yg dlm gambar
* hairclips mengikut pilihan hati anda

cara nya...

1. terbuka kpd followers mikylayna shj... yg belum tu cpt2la follow ye... letakkan mikylayna dlm blog list anda --DONE--
2. buat entry mengenai mikylayna's giveaway --DONE--
3. nyatakan apa yg anda lihat menarik tentang koleksi mikylayna dan pilih satu hairclip yg paling anda rasa comel sgt (kalau anda menang,clip ni akan mnjadi milik anda)
" Saya rasa koleksi milylayna menarik sebab kesemua koleksi dibuat menggunakan kreativiti tersendiri dan semuanya kiut miut dan menjadi...saya suke sangat2..comey comey cantik2.. tgk kat shoppe tu alahaiiii jatuh cinta"
hairclip comel--- beady love sebab love die macam real aje..cuteeeee





4. jgn lupa tinggalkan link & email anda di sini

* boleh gunakan gambar2 dr koleksi mikylayna utk entry anda

giveaway ini akan ditutup pada 12.00 tengahari, Sabtu, 7 Nov 2009

GOOD LUCK !!!

** extra info **

sape yg xde blog tu, caranya

facebook : add Sabrina Yazid , buat note psl mikylayna's giveaway & tag seramai mungkin kwn2 + saya

atau

email : email seramai mungkin kwn2 psl mikylayna's giveaway & kpd shopatmikylayna@yahoo.com
nak join? click sini http://mikylayna.blogspot.com

2 yang juga Bersungguh2:

c a b b i e n a said...

salammmm...
tima kasih ye sbb join gveaway yg xseberapa ni...

anin said...

salammm
same2.. no problem..janji ramai kawannn