Sunday, November 1, 2009

baby in romper contest



ini contest yang di host oleh kakngah. boleh click kalau nak join

jenguk2 gak la kedai kakngah ni kat http://3ascollections.blogspot.com/

t&c

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest' DONE
[hanya tajuk ini yang diterima]

2. upload gambar baby anda yang beromper ittew
[overall tak masuk senarai tau!]

3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah
[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]

4. bermula dari harini hingga 24 nov
[sempena birthday adeeb lewww]

5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper
[tiada unsur paksaan]

6. pastikan ada link me & kodai me sekali
[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]

7. juga di bloglist anda
[wajip]

8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
[nasib kome la yer...]

9. no votes, no slogan
[korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]

10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja
[senang saya nak jengah nanti]

11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..
[jangan luperrrr...]

ok gambar yang dipertaruhkan :-

.
.
.




NAMA: ABDULLAH SYAHMI BIN MUHARAM
UMUR : 4 BULAN
TEMPAT LAHIR: HOSPITAL SULTANAH ZAHIRAH, KUALA TERENGGANU

1 yang juga Bersungguh2:

kakngah said...

checked.
nnt letak link kodai me k..
gud luck syahmi..