Wednesday, November 25, 2009

Customized Felt Tshirt Giveaway



Salam

Giveaway lagik ye kawan2... sangat hepi sbb I really heart this handmade project ya

Cuba la tengok Tshirt kat atas tu.. kalau mere tshirt tu mesti org tk pandang
tp bila di customize kan pasti org pandang lebih dari sEKALI sambil usha2 tuan punya tshirt dn dalam kepala dok pk kat mane la nak beli tshirt gituwww..sambil2 tu saya cdgkn kt tuan blog..letk la url kedai kt blkg tshirt tu..kecik pun jd la.. kalau org tny bolehla suruh dia visit blog u ajeee

So, ini satu permulaannya.. kepada tuan punya blog yg baru nak menapak dn kepada saya yang baru nak try.. Harap saya menang la.. Fuh Fuh..Aminnnnnnnnn

Jika berpeluang... Saya nk pic baby boy atas keta ditulis dgn nama Syahmi

Dh terbayang....

1 yang juga Bersungguh2:

Precious said...

Awh ... banyak join kontes ya! Good tu, join Make Money by Reading EMails jugak nak tak? Tak perlu bayar apa2, baca email, dapat duit. Senang ... Jom join!