Monday, November 9, 2009

Entri Kemenangan...

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi..sebab dengan izin Nya aku dapat juga masuk berkoyan2 giveaway yg dianjurkan oleh mummy bloggers semua..

TERIMA KASIH kepada semua bloggers yang memberi aku ruang untuk mengambil pot sbg peserta..walaupun asyik x bertuah aje..

tapi ini special entri skit sebab setelah berhempas pulas akhirnya daku menang Miela 77 & MOBS contest Giveaway.. ALhamdulillahhh..berkat doa umi abah org kampung semua..ada rejeki aku menang

rejeki syahmi sebenarnya ...

Hadiahnya adalah

UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ML
and
AuraLife Perfume


aku memang nak sangat try UK Antivirus tu...kalau terbukti berkesan memang aku kompem beli dn willingly offer testimoni aku kat tokey kedai.. aku memang nak sgt ubat gitu..baru2 ni husband aku demam balik.. syahmi dh baik .. aku pun dh okay..tp hubby 2 hari dha MC..sakit tekak, batuk..demam.. semuanya merisaukan aku.. takut jangkit kat anak dn takut husband makin teruk..ye la musim2 tak menentu..jadi macam nak begolek2 je rasa bile dpat menang adiah ini..

Thank u kak i love u..kalau bg hadiah CD ngn tight pun lagi daku suke..hee...

oh ye..akak ni juga ada jual CD dn baju2 baby.. memang murah giler..... g terjah blog die cepat..nanti tutup order...mulut kite tenganga..daku pasti order sebab daku baru nak berjinak2 dgn CD ni...akak...wait for me.. skrg duit tgh kempis.. tunggu yeeee.. visit kedai kak iela ye.. http://www.miela77shoppe.blogspot.com/

p/s: kalau tak bagi free CD ngn tght tu bagi special price bole???

1 yang juga Bersungguh2:

Miela77 said...

Tahniah la ye.. UK Magic n Auralife Perfume tu akan dihantar dalam tempoh terdekat.. namun baru ku perasan yang farahin x bg add lagi la..

Nak order CD .. meh 2.. special price? Boley..beli bebanyak.. hehehehehe.. no problem punyer..