Saturday, November 7, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST



Seperti yang ditulis di header entri dan juga dalam banner ni..contest kali ni agak mencabar dan lucu.. bukan apa.kena upload gambar baby yg berwajah kelakar.. susah gak nk carik..since anakku baru berumur 4 bulan.. mane reti buat muke kelaka kelaka.. memang dh decide tk mo join dh contest ni.. tp tetiba aje..ternampak gambar ni dalam album syahmi.. gmbar bersama tok umi dn tok abah..

Saya sendiri tak sangka yang anak saya dah tahu bt muka gini...



Nama: Abdullah Syahmi bin Muharam
Umur: 4 Bulan
D.o.b: 22 Jun 2009

so saje2 la hantar untuk contest ni..

kalau kawan2 nak join..sila la click ke sini

Hadiiahnye sangatla lumayan..berbaloi baloi...
ada 3 sponsor contest umi danish kali ni
Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

Sponsor 1: Babyumishop - menjual pelbagai jenis barangan iaitu
# Breastfeeding Gadjet
# Cloth Diaper
# Diaper Stacker
# Skim Kutu Cloth Diaper
# Pakej Cloth Diaper
# Tupperware
# Set Herba Ibu Bersalin
# Bio Aura Water Filter
# Minuman Herba
boleh contact Puan Lynn kalau berminat nak beli ye..

Sponsor 2 pulak : http://www.hidupharmoni.blogspot.com/ pula menjual baju kanak2 dan wanita serta produk kecantikan eumora serta krim payudara..air ecpi pun ada..

Last sponsor: Moms& baby shop.. juga menjual pelbagai barnagan ada CD..cloth diapers yang macam2 design dan kale..Jus Diet Mate pun ade..

Pendek kata- sponsor2 ni memang hebat..jual pelbagai produk dan jenama.. yang penting.kualiti dan bagus, kan? Tahniah dan Terima Kasih akak2 yg sponsor sume...

Jangan lupa singgah ke http://umidanishku.blogspot.com untk sertai contest comel ini!!!

1 yang juga Bersungguh2:

UmiDAnisH said...

goodluck