Tuesday, November 17, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B



Nama blog penganjur contest ni lebih kurg macam saya punye blog, kan? yang indah2 gituw..Hehe

Ini Giveaway dr Abu Dhabi tau...hebat sungguh..takleh g sana dapat rasa hadiah dari sana pun jadi lah ..tu pun kalau ada rejeki kan??hikhik


Kena upload gambar baby ni.. banyak penyertaan tak pe kan dari satu entri.. ??? bagus betul penganjur ni..

oh ye.. ade sponsor lagi dari http://tokeybaju.blogspot.com..sangat cantik tgk design die..bile handmade ni lain macam sikit rasa.. sebab dibuat dari hati ke hati.. betul x? dgn penuh kasih syg dn love

minat weh tgk design yg meletups2 ni
antara yg saya minat


INI GAMBAR TSHIRT SATU FAMILY..cantik kan?



INI GAMBAR UPIN IPIN..waduhh jatuh cinta den



Sticker ni pun cantikkan???

Gambar contestant:-

1. Abdullah Syahmi bin Muharam, 5 Bulan
Suka sangat jilat cermin, Tarik rambut umi dan Janggut abah, Suka Meniarap bila selesa walaupun dalam buai, Suka tengok hujan trun dan suka sangat tengok lampu kelip2 dan kipas berpusing.. die suke bukan setakat senyum2 gelak kuat2 smpai rumah sebelah pun bole dengar..




2. Ahmad Faishal, 5 tahun
Budak yang tengah bijak- baca doa bile nak makan, naik van, nak masuk toilet, pandai bagi peta nak gi Jaya Jusco Tmn U atau Giant, Restoran yg ada makanan kegemaran die, Tadika yang bakal dia pergi tahun depan, Addicted to TOys.. Ada Bejuta2 Lemon kat umah...Asal g mane2 aje mintak toys..pokai





3. Ahmad Haziq, 1 tahun 7 bulan
Suka senyum..senang sangat senyum walaupun org tak senyum kat dia.. Bila nak kuar g memana, cepat aje salam umi tanda nak g jalan tinggal umi..tapi bila umi nak kuar tggal haziq, nangis tak hengat laa jawapnye..


macam upin ipin x????

1 yang juga Bersungguh2:

:: butterfly :: said...

salam kak..
terima kasih memeriahkan majelis ku ini...
semoga 'rezeki' yg ramai ini Allah murahkan rezeki akk dan sumai sampai bile2 amin..

~iRMa~