Monday, December 7, 2009

Akis Ceria Si Comel Bersama Stereng



Hai kawan2.. ini pulak contest aksi si comel dgn stereng..stereng ni x kesha la stereng ape pun..asal namanya stereng..tk semstinya stereng dalma keta tuh.. kalau keta mainan pon bole..agak2 ada stereng kat umah yg dh tecabut pun bole..betul x puan penganjur???

Sape yg nak join contest ni leh la click sini...Tgk syarat2 kat situ yeeee








Nama: Syahmi
Umur: 5 bulan
Situasi: ni first time bagi SYahmi pegang stereng...nak senyumn pun x boleh sebab dia sangat lah jakunnn/...sebelum ni tak pernah bagi dia pegang stereng lg..tp nak meriahkan contest punya pasal ..bagila dia exposure pd stereng...dah lambat nak g keje dok tunggu dia senyum..tp tak jugak..jadi submit ajelah ape yg ade

Saya tau syahmi susah nak menang sbb aksi nya tidak ceria langsung..tp sy gembira dpt memeriahkan contest ni..niat nak berkenal-kenalan sajeee

Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA
+
3 HADIAH LUCKY DRAW

APA LAGI, CEPAT2 LAH JOIN CONTEST

SELAMAT MENCUBA!!
.
.
P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM...

1 yang juga Bersungguh2:

Ryn said...

salam ziarah,

sayangnya syahmi ng stereng tuh...

good luck!