Sunday, December 6, 2009

ATIQAH 2009 Giveaway



jOM JOIN AtiQah 2009 Giveaway

Atiqah ni masih student di UKM Bangi.
Bagus kan ..masih study tapi dh bukak perniagaan online.. Buat giveaway lak ty.sangat rajin dn baik hati.. Dik, x kesah pun pasal hadiah tu..kemenangan tu yang dalam kenangan
Lagipun bukan mudah org nak bagi hadiah free kan??? Niat tu dh cukup baik dah... Hehe

1. Wajib menjadi follower kedua-dua blog iaitu
http://pepelungu.blogspot.com &
http://comelbelaka.blogspot.com

2. Letak link kedua-dua blog di blog list.

3. Letak banner di atas di sidebar dan letakkan link
http://pepelungu.blogspot.com di banner tersebut.

4. Post entri tentang giveaway ini dan letak tajuk ATIQAH 2009 GIVEAWAY.
Di dalam entri tersebut harus ada banner di atas dan syarat-syarat ini.

5. post di bahagian komen entri ini jika anda sudah sertai.
sertakan nama panggilan dan link site anda.

6. pemenang akan dipilih secara rawak.


giveaway ini tamat pada 20hb Disember 2009 pada pukul 8 malam.
pemenang akan diberitahu secepat mungkin.





SEKIAN, TERIMA KASIH

1 yang juga Bersungguh2:

-atiQah- said...

terima kasih kerana join.. :-)
lulus utk masuk..
pemenang akan diberitahu pada pagi 21hb disember 2009

jgn lupa sertai contest hidup berani untuk gagal di
http://pepelungu.blogspot.com/2009/12/hidup-berani-untuk-gagal.html

hadiah sehingga rm500 dan rm10 utk setiap referer