Wednesday, December 9, 2009

Ayu Giveaway



kali ni ada Giveaway dr Ayu..de coupage punya orang..tangan halus..jari jemari berseni...hebat sungguh buat makeover..sempoi la akak ni

cuba tengok hasil kerja ayu yg cantik mantik nih






Bagus gak kan kalau letak kat ofis





Hasil kerja ayu sangat cantik dan kemas..
jari jemari kreatif..
Saya suka bunga2 pink merah dan background putih..menimbulkan idea yang baru pada saya untuk menghias rumah.. dan ayu banyak jugak koleksi begitu
dan saya sukakan konsep ayu yang menggunakan barang2 terpakai utk decoupaqe

Aih..lawa la hasil kerja ayu..smart2 cantik2 kemas2..
Yang saya teruja sangat candle n chopping board tuh...makeover baik punya!! dari yg hodoh jadi cantik
Untuk berjaya, Ayu kena banyakkan lagi jenis2 bunga dan pelbagaikan lagi design.... idea yang fresh2 dn unik - lain dr yang lain..


GOOD LUCK AYU

1 yang juga Bersungguh2:

Ayu said...

salam anin...

t.kasig coz sudi join giveaway ayu.jgn lup add blog ayu kat ur bloglist ye (ada dlm syarat2 tu).