Wednesday, December 30, 2009

Contest- Saat Indah itu

Sticky Mode until 4 Jan 2009Apa yang anda perlu lakukan?
1. Letakkan Tarikh perkahwinan anda. : 7 juN 2008
2. Nama Pasangan Anda : MuHArAm rAhIM
3. Nama cahaya mata anda jika ada.: AbDUlLaH sYAHMi4. Jawab satu soalan.
Bilakah tarikh Pernikahan kami Wana & Eddie????
( Klue: Jawapan ada pada cerita lama/ Blog ini)


24 noVEmBER 2007


4. Letakkan Gambar anda bersama pasangan( Suami / Isteri) atau keluarga contoh
4. Ceritakan kepada kami kisah cinta anda & Kenapa si Suami/isteri & Anak anda begitu Istimewa dalam hidup anda. Ringkas Tapi padat.. tak perlu panjang lebar.

Perkenalan melalui sahabat membuahkan sebuah persahabatan yang hebat.. Hanya SMS dn email pengganti diri selama 2 tahun berkenalan.. Kuasa Allah mentakdirkan segalanya..SUngguhpun terpisah selama 2 tahun.. Kami disatukan dalam inayahNya..berbekalkan cinta Ilahi dan berpayungkan sunnah Nabi..dua hati disatukan..

Hidup sebagai suami isteri menyempurnakan cinta agung ini.. Allah menjadi saksi kepada kebahagiaan rumah tangga yang dibina selama setahun.. Kehadiran si comel yg kini berusia 6 bulqn melengkapkan sebuah famili yg berteraskan kasih sayang kepada Nya.. berpaksikan cinta menjunjung kasih..menitip sayang.. suami dn anak adalah segala2nya dalam hidup ku.. istimewa nya mereka kerana kehidupan tanpa mereka tidak sempurna dan tidak ceria.. kehidupan tanpa mereka berdua tidak membawa makna..kerana mereka adalah KEHIDUPAN ku...

Bahagiakan kami sepertimana kau bahagiakan anbiya' yg terdahulu ya ALlah amin..
Golongkanlah kami dalam hamba mu yang bersyukur dan bertakwa

Saya sangat berharap dapat menggembirakan hati pasagan dengan hadiah ni..kerana tahun lalu kami hanya meraikan aniversari di rumah sahaja ..memandangkan saya yg sedang menunggu saat2 syahmi dilahirkan..semoga rezeki menyebelahi kami

Hanya satu sahaja hadiah yang akan dimenangiPenginapan 2 Hari 1 malam sempena Valentine Days di
Seri Costa Hotel Melaka.
untuk 2 orang. Serta sarapan pagi untuk 2 orang.Pada 13 February 2010(Saturday). Raikan kisah cinta anda bersama orang tersayang.


MAri layan....di sini

1 yang juga Bersungguh2:

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Haiii Anin
Semoga anda berjaya...