Saturday, December 5, 2009

How Do You Organise Your Bag Contest

This a great great super great news to all friendssss

Gin&Jacqie, a very well know Malaysian brand of designer bags.. is very generous to sponsor this “How Do You Organise Your Bag” contest, exclusive for MomBloggersPlanet members and readers!



The lucky winner will get this..





Each Organize Jacq bag has:

Velcro tab opening
Two exterior side compartments for handphone and I-pod
One back exterior compartment to hold tissues and notes
One front exterior compartment
Four pen holders
Two interior sub-compartments to hold keys and make up items
One large interior compartment for wallet and bigger items
So, what do you think of the bags? Gorgeous? Absolutely!


The term and conditions.. do visit at this
page
..


“How Do You Organize Your Bag?“.
Tukar BM ye organizer..

Dulu waktu zaman anak dara memang suka bergaya ngn handbag tapi yang murah2 aje.. Beli sume kale kalau boleh..Tp lepas kawen setia dgn beg hadiah kawin ajek..tanda menghormati dn setia pada yang satu..hikhik tp lepas berslain tk suke pakai beg tangan sbb mana nak kepit baby mana nak kepit handbag ..My hubby lak tk suke pegangkan handbag.. tapi tu awal2 bersalin

Sekarang ni suka balik pakai handbag tapi handbag dah buruk.. Warna udah usang laaa

Selalunya dalam beg saya mesti ada
1. HP
2. Dompet
3. Tisu
4. Pen
5. Kain Lap Spek
6. KUnci Rumah dan Ofis
7. Pen Drive
8. Perfume
9. Lip Balm
10. Pen Drive
11. Brooch Emergency

Selain duit syiling yang bertaburan dan sampah sarap yang memberatkan beg...HikHik






Beg Tangan POLO harga murah aje... (dari depan)



Pandangan belakang .. ada satu poket..saya letak brooch , kain lap spek, pen drive, pen

Kenapa saya letak barang2 ni di poket belakang??
1. Brooch-senang dicapai kalau brooch yg saya pakai hilang/ jatuh/ rosak
2. Kain Lap Spek- i am speaky, okay???
3. Pen Drive- lepas buat kerja, save dn terus masukkan ke handbag- x bercampur dgn kunci ..
4. Pen-saya selalu perlukan pen di saat saata kecemasan.. Poket belakang ni memudahkan kerja saya mencapai dn menggunakannya dgn cepat



Dalamnyeee.. ada 2 confinement.. yang depan saya letak HP, tisu, perfume botol kecik,Lip Balm..yang belakang pulak letak dompet..

Kenapa saya letak semua barang tersebut di 1st confinement?
1. HP- mudah dicapai..sebab bukak beg terus capai HP.. kalau letak kat poket belakang takut mudah sgt utk org merompaknyaaaa
2> Tisu- ruangnya cukup untuk tisu..Tak lah dia jatuh
3. PErfume botol.. ada poket kecik utk botol di situ..
4. Lip Balm.. ada poket kecik jugak utk Lip Balm

Anatra 2 confinement tu ada poket.. Letak Pad dan kunci dalam tu


Kenapa barang2 tersebut diletakkan di tengah2 poket?
1. Pad- bahaya kalau terjatuh di tengah2 jalan..ada poket lagi selamat
2. Kunci- selamat di tengah2 handbag dn tak lah mencalarkan HP saya


Saya suka susun barang2 saya dalam beg agar mudah dcapai dn senang digunakan.. TAPI masalahnya.. beg saya kecil untuk letak banyak barang..saya letak dompet tu pun dah jadi penuh.. susah pulak nak dikeluarkan.. kalau kunci pun kena cari merata.. sebab kecik sangat beg nih..ltk poket belakang takut jatuh dn koyak pulak.. Nak dapat Handbag baru???Bila lah ye.
.

Jadi saya sangat berharap dpt organize beg saya dgn lebih teratur dgn menggunakan beg dari pihak sponsor QIn and Jacqie



kan cantik dan smart tu..kalau saya dapat .. saya akan menjaja seluruh ofis.. Promosi bergerakkk


Selain daripada tu.. ni beg anak saya ke taska




Kecik jugakk..sebelum ni dah guna DIapers Bag yg PVC tuh..koyakk.. Lepas tu guna je beg Mesra Alam JuSCO.. tapi habis berselerak baju2 nya dalam beg tuh... sbb tak da compartment..Then saya letk dlm beg ni.. Tapi beg ni kecikk..sian kat dia.. barang2 semua berhimpit2 dok dalam ni




Walaupun saya dah susun barang2 dia dalam beg ni tapi still nmpk terabur dan kalau penjaga taska letak baju dia mesti bersepah2 dn kdg2 smpai tak muat..sebab beg ni kecik dn susah nak disusun

So, I am in a deep hope that I'm among the 10 lucky winner to get this.. My baby will love it too.. Thanks

Come and join us .. Yes YOU!! Join us..clcik here..
The organizer is http://www.mombloggersplanet.com
be among the 10 ...

psttt: Saya akan ke luar negara menghadiri persidangan.. Alangkah baiknya jika beg ini bersama saya! Promosi ke luar negara sambil saya boleh bergaya...

0 yang juga Bersungguh2: