Wednesday, December 2, 2009

Lynn Craft 1st Giveaway-20/12

Bersempena dgn pembukaan kedai Lynn.. Ada giveaway yang Lynn buat
Untuk promote barangan handmade Lynn katanya.. Taktik yang bagus, kan?
Saya perlu berfikir untuk promote apa barang ye?? nanti macam teringin nak buat giveaway jugkk dn invite sume yang saya join giveaway dia utk join giveaway saya... Dah terpengauh ni..Hihi

Lynn ni rajen buat anything attach to felt.. Cuba tengok bawah ni? Idea yang bagus, kan?



Sesuwai untuk sangkut hairclips.. Saya rasa kalau saya menang giveaway nih..banyak lagi benda lain saya akan gantung..hikhik.. tapi apa bendanya tu ye??? nanti saya fikirkan

Apa pun, jom join sini .. cepat join sebelum 20 dec

0 yang juga Bersungguh2: