Saturday, December 5, 2009

~Nangis Contest by Mummy Ariq~



Salam semua..

Ini ada contest baby nangis daripada Mummy Ariq Danish..

Nak join??? Sila la click nama penganjur kat atas ni

Semua baby mesti ada nangis kan? tinggal sempat snap ke tak aje..Bg saya, gambar nangis anakku syahmi mmg susah nak tangkap sebab setiap kali dia nangis saya mesti berlari mendapatkan dia.. lupa trus nak snap gambar ke ape.. ye la.. x penah terpk pun nak tgkp gmabar dia nangis.. yg pk time tu...cepat Syahmi perlu diselamatakan!!

Alkisahnya syahmi ni dalam pantang kuat betul nangis.. Tak nak tidur bawah nak tidur atas riba aje.. Jawabnya, sampai pukul 5 pagi la saya tidur.Ngantuk gila2
Hehe.. banyak lak cite..Tp ni ada gak gambar Syami nangis..Time bila???Nanti saya cite kat bawah ye..

Scroll DOwn Dulu
..


..

..




Gambar ditangkap ketika Hari Raya Aidilfitri 2009 yang mana Syahmi ktika ni bru masuk umur 3 bulan

Time raya faham je la kan.. banyak tol aktiviti.. Baby umo 3 bulan ni lak ngantuk nak tidur aje kejenye.. Awal2 pagi mood dia bayek lagi.. time dh tgh hari ni.. dah bergmabar famili kat depan surau..kemudian nak bergambar ngn suami lak.. tp dia dah nangis time ni .. Nak susu + ngantuk.. So nangis sekuat hati lah jawabnya.. sempat snap 4 kali aje.. tp dalam semua gambar ituw dia nangis..dah tak de dah gambar raya ber3 (saya, hubby dn syahmi ) selain dari 4 itu.. itulah kenangan ..hikhik



Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari


HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA

Ok!!!Terima Kasih penganjurrrr

1 yang juga Bersungguh2:

yana said...

tenkiu sudi join contest nih....