Wednesday, December 2, 2009

Sweet Craft Store Giveaway kategori A dan C



http://sweetcraftstore.blogspot.com/

http://sweetcraftstore.blogspot.com/

Nak join Sweet Craft Store Giveaway lakk..

Sila click sini untuk terma & syarat

Hadiah nya..knitted boties

Meh la meriahkan kawan2

Waktu anak saya Syahmi dalam perut, saya dah start berjinak2 dgn online shopping..ye la sejak berpindah ke negeri yang satu ni.. di mana segala tmpt shopping complex yg besar2 x da.. sedangkan daku ini org yg suke sgt shopping.so dgn bijaknya saya beralih ke online shopping.. saya ni cerewet sikit..so sy akan pastikan yg saya beli barang berbaloi baloi..sbb kalau beli barang online ni tambah kos shipping kan? so kalau betul2 murah aje sy akan beli..comparison is necessary, hokay? TAPI bila ada sorg akak ni (yg jga tgh couning days time tuh utk burst out) jual barang2 knitting die.. saya mcm teringin la jugak nak beli.. saya tempah kopiah, mitten, booties dn juga sweater dek oiii..sume skali amik.. suke sgttt..sbb manede jual kat kedai offline barang2 gituw..bile smp je barang tuh 2-3 x tengok..jap2 tgk.baby lak kelua lambat 10 hari dr EDD..jadinya.. bejuta2 kali gak la dok cium lipat sweater dn 3 kawan2nya tuh..

bila syahmi dh keluar..trus pakaikan kat dia sweater, ngn kopiah on the way balik kg dr trgnu ke johor... comey jee..suke sgt2.. dn skrg ni booties syahmi dh lobang..mungkin kerna kakinya yg udah panjang.. jadi ibu jarinya udah klua dari celah2 kaitan benang ituw.. kalau dpt booties baru ikut ukuran kaki dia skrg itu sgtlah bagus kan? ??? (syahmi angguk dlm hati)

so..saya email ye gmbr syahmi..tungguuuu

0 yang juga Bersungguh2: