Thursday, January 21, 2010

Chomel

YEhaaaaaa.. PUan AnasFadilah telah bermurah hati mengadakan satu giveaway lagi

Giveaway kali ni bakal mempunyai 6 org yang bertuah

dan setiap peserta perlu memilih hadiah apa yg dia inginkan

saya ingin kan nursing cover ni


KENAPA? sebab saya nak sangat bagi susu bdn dkt anak sy walaupn di tmpt ramai esp shopping complex. daripada anak melalak... elok sgt la ade mende alah ni

daku pun nak melangkah ke satu inovasi yg baru jugakkk

semoga daku bertuah!!!





4 yang juga Bersungguh2:

ieyza said...

anin...kamu akan sentiasa bertuah...amin

maiyah said...

gud luck ^-^

ardinihumaira said...

sungguh cun yang warna pink+ biru +kuning tu. rasa nak curi je. hehe

anin said...

maceh sume sudi doakan daku..