Monday, January 11, 2010

Contest: Menangi RM20 Untuk 5 Orang

Salam semua..Salam 1 Malaysia.. mari semua abang kakak mak cik pak cik..nenek atuk moyang moying.. sila join kan diri ke contest mudah yg best ini.. di mana wang yg akan diberi kepada anda adalah rm 20.. jadilah kan? sape lagi yg baik hati sudi bg rm20 ni free2 gituw kan? so ini lah orangnay yag baik hati yg diberi nama BeliaMuda




beliamuda {dot} com sedang mengadakan contest untuk semua yang mempunyai blog dan seorang rakyat Malaysia. Hadiah ditawarkan RM20 dan pemenang akan dipilih secara rambang. Tiga pemenang akan dipilih untuk contest ini.

Selain itu, dua pemenang akan dipilih daripada referral terbanyak kepada contest ni. Referral saya untuk contest ini ialah arissa.soleha.

Sila semak lebih lanjut di entri contest menangi RM20.

Selepas (atau sebelum) anda masukkan entri tersebut, anda mesti follow blog ini di bahagian Google Friend Connect. Kalau anda nak follow yang Facebook pun boleh jugak.

Ringkasan:

1.
Salin ayat di atas. Yang boleh diubah hanyalah bahagian referral sahaja dan buat satu entri di blog anda.
2.
Mesti follow blog ini melalui Google Friend Connect. (Optional kalau nak follow melalui Facebook Fan Page)
3.
Masukkan link entri anda tersebut dalam ruangan komen sebagai penyertaan.
4.
Seorang pemenang hanya layak menang satu kali sahaja.

Contest ini bermula daripada sekarang dan akan berakhir pada 19 Januari 2010, 11:59 malam. Penyertaan yang dihantar selepas itu tidak layak untuk diadili. RM20 akan dimasukkan sebagai topup handphone atau yang seangkatan dengannya.

beliamuda: Kalau anda rajin nak buat entri panjang-panjang pun boleh jugak. Mana la tahu ada sesuatu yang menarik pulak kan untuk anda… :D






3 yang juga Bersungguh2:

nifi a.k.a beliamuda said...

jangan lupa ajak kawan2 sekali...

ieyza said...

anin...
kalau menang..leh laa share yer
hehehehe....

anin said...

hihi.. meh share.. tp bende lain la anin bg..hikhik