Saturday, January 9, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu(29/1)




kali ni CONTEST ibu dan anak anjuran E!YA

Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog ibu & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..

HADIAH??
Suprise la...tapi confirm best utk korg n your kids
So rajin2 kan diri anda untuk join...Thanks!!!


Ini gambar kami berdua...







Nama anak: SYahmi - 7 bulan
Nama ibu: Hanin

Sweet sebab... ketawa kami bersatu di udara dan angin yang sepoi2 bahasa menambah perisa kegembiraan kami berdua..





1 yang juga Bersungguh2:

e!ya said...

tq join so gd luck