Saturday, January 30, 2010

Contest: Tiru Macam Saya

Assalamualaikum

Saya dah lama wat entri tp x ada gmbr yg sesuwaiii

sy sgt suka Berbaju batik sebab nice and sangat cantik

Lagi2 skg ade pelbagai design

Sape2 nk join boleh click kat banner niii



ini gambar saya




saya sebenranya pakai baju batik tu.. tp x nampak sbb di sebalk jubah konvo

jadinya, saya pertaruhkan gambar Hubby yg setia dgn baju batik hadiah saya

Kenapa saya ska kan gambar ni ataupun baju batik ni??

Baju batik ini adalhg hadiah hantaran dari saya untuk suami di hari perkahwinan kami... baju batik ni dipilih oleh umi yg disayangi dan ia memenuhi cita rasa suami sbb suamiku suka dgn Kale HIjau.. lagi2 hijau striking ni

Saya sangat gembira..kenangan zaman muda dulu...hehe

1 yang juga Bersungguh2:

ZHASLIN said...

Salam..

Wah kalau Dua2 nampak pakai baju Batik lagi best.. semua dah ok banner pun dah ada tapi saya x jumpa bloglist.. banyak sgt kot sampai x jumpa hehe