Monday, January 4, 2010

cutest baby with diapers



contest ni bermula daripada hari ini 31 december 2009 dan akan berakhir pada 31 januari 2010

dianjurkan oleh NEaCollection

tajuk contest kali ni cutest baby with diapers.. jika kita lihat rata2 baby zaman sekarang sejak awal kelahiran memakai pampers or diapers.. jarang kita lihat yg memakai kain lampin serta nappy liner diikat dua di pinggang mereka..

Saya lupa pulak nak tanya mak saya.. saya pakai pampers atau kain lampin time kcik.. tp adik2 saya yg no5 -7 memakai kain lampin manakala yg no8 dn bongsu pakai diapers

Anak saya sejak dilahirkan smp sekarang memakai pampers.. sebaik kluar dari perut ibu nya ini.. nurse dah pakaikan pampers.. tk sila saya DRYPERS NB .. lepas tu.. ada dpt PAMPERS FREE serta barangan mandian daripada hospital... free gift sbb banak kt situ kot..hehe..lenkali banak lagi kt situ (hidden meaning)

TETAPI jarang kt dengar og zaman dulu dah pakai CLOTH DIAPERS..ye la yg zaman sekarang pun masih ramai yg TAK GUNA CD tu.. bukan apa..kesedaran dah ada..tp macam LECEH.. (saya punya alasan lah tu..) kena tunggu tahun baru pulak ke nak azam baru??? hihi.. will start slowly aftr this.. but when yek?? i WILL insha ALLAh..one day hihi

okay.. lets me introduce him...
wearing pampers..baru bgn tdo



syahmi
7 bulan
22 jun 2009
harapnye entri saya MENARIK gambar pula TERTARIK

1 yang juga Bersungguh2:

JuNe said...

salam ziarah
betul la entri yg mmg menarik,baby pun comeii sangat :) done