Sunday, January 31, 2010

Happy cloth diapering giveaway

STICKY MODE UNTIL 31 JAN 10

Giveaway dari blog INI



Syarat2 penyertaan:

1. Terbuka kepada semua mommy bloggers (mereka yg ada blog) dan berminat dgn cloth diapers.

2. Terbahagi kepada 2 kategori, iaitu;

Kategori A: utk mereka yg belum atau baru aje berjinak-jinak dgn cloth diapers
Kategori B: sudah menggunakan cloth diapers (mmg dah berCD la katakan)

Cara-caranya...

- Jadi FOLLOWER di blog ini (dgn segala hormatnya)... dan ADD blog ini dlm bloglist anda.

- Buat satu entry tentang giveaway ini, dengan tajuk entry Happy cloth diapering giveaway. Jadikan sticky mode sehingga 31 Januari 2010.

- Copy banner di atas dan letak dlm entry dan di sidebar blog anda (serta link-kan ke entry ini).

Utk kategori A:

Ceritakan secara ringkas kenapa anda berminat dgn cloth diaper (sbb comel ke, sbb jimat ke... atau sebab apa-apalah). Kalau ada gambar boleh juga letak gambar baby (nyatakan nama n umur baby).

Utk kategori B:

Ceritakan pengalaman anda berCD (secara ringkas je) dan kenapa anda memilih utk menggunakan cloth diaper, serta uploadkan sekeping gambar anak anda memakai cloth diaper. Jgn lupa nyatakan nama n umur baby. Gambar anak anda itu nanti mungkin akan jadi model CD di blog ini...

Akhir sekali, tinggalkan komen anda dlm entri ini supaya saya dapat menjejaki blog anda.

Pemenang akan dipilih secara rawak (serawak2nya dan sejujur2nya).... mungkin akan gunakan random.org (tgk la nanti)...

Hadiahnya:

Tentulah cloth diaper, satu CD utk seorg pemenang bagi setiap kategori (boleh pilih nak CD mana yg ada dlm stok saya).

Tarikh tutup giveaway ini adalah pada 31 Januari 2010 dan saya akan umumkan pemenangnya selepas tarikh itu (insya-Allah).

Oh ya, sebagai penghargaan kepada semua peserta, anda boleh beli CD yg ada di sini dgn harga yg istimewa (seperti di bawah ini), sebaik sahaja "penyertaan anda diterima"...


SAYA NAK JOIN KATEGORI A -- BARU NAK BERJINAK DGN CD

sebelum ni saya ada beli CD..tp tak tahu la ape jadi..CD tu hilang..belum smpt guna pun lagi...jadi sy rs sgt la TERKILAN.. dah la baru sgt dapat..

sy minat ngn CD sebab
Cantik
Lembut (sesuai utk kulit bb sy yg sensitif) Okay ape..tk yah pakai seluar dah...
T
ahan Lasak (walau dibasuh berulang kali)
Hijaukan Bumi Allah ni
Dapat Jimat Duit
Indah dan Unik Design yg ada
Amat Mesra Alam
Permulaan yg baik untuk menabung masa depan anak..since tayah beli pampers betimbun2
Emak saya selalu pesan.. cara nak tunjuk kasih syg pd anak adalah dgn jaga keperluan dia. so CD salah satu nya
Rashes FREE



inilah anak daku
nama nya: syahmi
umurnya: 6 bulan lebih

Yeay.
.





5 yang juga Bersungguh2:

kaklong nuzula said...

Terima kasih krn join. Tapi rasa cam takde jer banner giveaway ni dekat sidebar, cuba tgk balik... (yg lain rasanya dah ok semua).

kaklong nuzula said...

Ok, penyertaan diterima. Terima kasih krn join n good luck!!

ieyza said...

Wahhh anin....pandai tol mengarang ayat untuk CD tu...tahniah2...gud luck

anin said...

eheh..berkat belaja base mlayu time skola dulu.. ieyza nak anin karang ape lagi? meh sini ..anin karang sebooklet..haha

wansteddy said...

comelnya syahmi...
putih melepak :)