Tuesday, January 19, 2010

Juaimurah Big January Giveaway!!!

yeay.. giveaway yg SANGAT saya nantikan

dari

my fav online store... x lain x bukan JUAIMURAH



nak tau kenapa saya suka BLOG SHOP ni??

reason ke-5 :
barangan nya BAAAAAAANyak sangat2 ..boleh pilih nak yg mane..sampai kelabu mata

reason ke-4 :
Barangan nya berkualiti.. walaupun used items..still berkualiti okay? rasa mcm anak kak rose ni pandai betul jaga barang...)ke ibunya yg suruh???hikhik)

reason ke-3 :
Updated weekly or twice a month.. or kadang2 a week 2 kali..yg saya perasan.. bla kak rose ada masa..mmg belmabak2 entri dn barangan nye.. jadi kelabu yg melihatnya

reason ke-2:
Setiap kali saya beli barang kat kedai JUAIMURAH..syhmi loves it! dia akan main mainanya tu..which mean he comfort with the toys... Ummi nya lebih2 la lagi suka

reaosn yg paling UTAMA


..



..



..


..

CABAI KERING @ KAK ROSE.. tokey JUAIMURAH..sgtla BAIK HATI.. saya dah beli beberapa kali dengan KAK ROSE dn saya sangat2 mengakuinya.. KAK ROSE jenis yg boleh berlebih kurang..layan je bila saya email or chat.. POSTAGE pun tak mahal.. tmbah RM3-4 aje.. senang cite DAKU SANGAT BERPUAS HATI DGN kedai JUAIMURAH dn KAK ROSE (ini bukan bodek semata.. ini kenyataan)


Dulu waktu mula2 come accross ngn url blog akak ni.. saya mcm confuse nape namenye JUAIMURAH... kot2 salah taip... lame gak la dok survey dn pelik... lepas tu baru sy tahu kak ROSE ni dok penang..pasal tu la dok letok namo JUAIMURAH... JUAL dgnharga murah (rasanya la kan maksud sebenranya gituw)

Tapi mmg MURAH pun..harga mmg saya tak leh dpt kat kedia lain..

nk tahu barang apa yg saya penah beli??? sumenye TOYS.. utk baby.. my first transaction waktu syahmi dalam perut lagi.... belum bersalin... dn skrg ni dh 7 bulan dah anak teruna ku.. saya masih setia dgn JUAIMURAH

cuma


asyik2 barang dah SOLD..itu saya sedihh. dn keciwaa sedikit..

azam tahun baru: kena cerkap pantas dn cepat utk entri kak ROSE..hari2 bukak pn daku selalu x smpt nak smabor..terngange aje jawabnya

smpena Giveaway akak ni saya nak hadiah kan pantun utk akak:-

Kak Rose Comel dan Baik Hati,
Berurusan Dengannya SUngguh Mendamaikan Hati,
Barang Jualannya Laris Sekali,
Buat Saya Selalu Menggigit Jari.

JUaimurah online shop yang digemari,
Memang kena jenguk setiap hari,
Berjual beli dgn senang hati,
Umi beli syahmi pun suka hati...

Salam sayang dari anin utk kak rose..

Balas pantun saya ye kak ros.. tak mau balas dgn pantun balas dgn benda ni pun okay dah..hehe



Hehe.. Mau tunjuk kat syahmi mainan ni..supaya dia leh kenal ikan kat dunia ni.. hikhik.. bole ke?? atau bukan gambar sebenar???

Giveaway starts now at 4.45pm Jan 18th 2010
and it will end on Feb 1st 2010 11.59pm.






0 yang juga Bersungguh2: