Sunday, January 17, 2010

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)

salam sahabat..jom ke sini untuk mengetahui lebih lanjut ttg giveaway ni

Sambil tu boleh gak jenguk blog beliau..ada macam2 yg di bicarakan
ada tutorial
ada perihal beliau
ada juga ttg breastfeeding

bacalah boleh tmbh ilmu pengtehaun..tk rugi pun


"Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."



More about this lucky draw:

* Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
* Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
* Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

* Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

* First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

* Keputusan adalah muktamad kaedahnya.




1 yang juga Bersungguh2:

CY4.0 said...

hi anin,
thanks sbb sudi join lucky draw saya :)