Saturday, January 16, 2010

Mini Muffin Contest

Jom kawan2 kita join contest dari tokey MUffin..sedapnye tgk.. msti rasanya lagi sedappp yummy...



boleh click sini http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html atau click je banner atas utk ke blog tokey

Cara untuk join contest :

1. Jadi follower myminimuffin

2. link blog saya di blog korang.

3. Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni. Letakkan pic atas tu skali ye. Pastu letak link http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html kat post tu ye.


4. Korang copy gambar contest kat atas kiri tu, buat mcm di blog saya juga, link gambar tu ke http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html. Boleh 'Add a Gadjet', pilih picture dan masukkan link tadi.


5. Tinggalkan komen korang kat post ni, link korang buat pasal contest ni ye. Tinggalkan email korang sekali, kategori pilihan. Bagi kategori 1 dan 2, sila masukkan tarikh majlis kahwin anda @ harijadi anak anda.

6) Pada tarikh akhir contest nanti (20 Februari 2010), saya akan emailkan satu gambar minimuffin untuk anda teka berapa jumlahnya. Anda perlu meneka dalam masa sehari sahaja. Nanti submit tekaan anda pada 21.02.2010. Pemenang akan dipilih berdasarkan tekaan paling tepat @ paling hampir tepat. Jika ada lebih dari 1 pemenang, mereka akan diberi lagi gambar untuk diteka.

7) Pemenang kategori 1 hendaklah scan kad kahwin 3 minggu sebelum majlis untuk pengesahan.

Selamat Mencuba!!




0 yang juga Bersungguh2: