Tuesday, February 23, 2010

My Dream Photoshoot



10 reasons Why i would like to win FREE photoshoot from The House of Phat Diva Mama

1. Profesional
Gambar kat blog Phat Diva Mama sangatlah Umphhh.. dn Ada Klass
dihasilkan oleh mereka yg PRO pastilah kan hasilnya cantik..
saya admire hasil kerja kamu la

Tengok gmbr baby meleleh air liur ni


(credit to TPDM)

Real tu leleh air liur
sampai sy yg meleleh air liur tgk gambar nye..Hehe

ws4

this is awesome! love it
2.Harganya :



sape tak suke mende Free wehhh


3. Amat susah nak menangkap gambar ber3

asyik gmbr syahmi


syahmi


syahmi lagi


umi &syahmi


abah & syahmi





4. Tiada gambar ber3 yg terkini
Ini gambar tahun lepas
Aidilfitri bulan 9 2009

Umi n Abah control 
Tapi Baby???
...
..

.


dia nangis lak time tuh.. penat umi dn abah control encem
bb tarik2 tudung umi pun umi terpaksa wat pegun je sbb kamera dpn mata..

dan ini gambar bulan 10 wktu syahmi 3 bulan lebih
ini diambil di studio
budget comel dn ayu la kan..TAPI


..

.




Syahmi nangis2 time ni ..ngantuk yg amat
Nampak dia mcm dok kat alam sendirik aje
Umi kemain happy lagi dpt bergambar dgn baju konvo tu
tapi abah???heheee..bahu jadi senget benget sebelah pulak..
rugi sgt sbb gambar ni je kenangan umi konvo

5.Dedication
Hadiah photo shoot ni (kalau menang) anin nak dedikasikan pada suami terchenta dn anak tersayang

sebab apa??

sebab mereka lah yg sentiasa membantu menguatkan semangat anin

abah tak pernah mengeluh walaupun umi banyak peel nya
abah tukar kerja..dari melaka ke terengganu..ikut umi kerja
abah layan karenah umi sepanjang mengandung
abah layan syahmi waktu umi benar2 tak larat
abah bantu umi masak bila umi tertidur susukan syahmi

syahmi pula permata hati umi dn abah
bila umi tensen senyuman syahmi pasti mencairkan hati umi

6. Ia akan menjadi memori TERINDAH untuk tahun
kami belum pernah mengambil gambar bersama2 dgn aksi dn pose manja mengade2  pada tahun 2010
(mcm la ada amik 2009)

7. Vogue
anin akan mahu nampak vogue dalam gambar yg di tangkap oleh TPDM
waktu kawen dulu pun anin rasa gmbr tak cantik dn tidak menjadi
mungkin salah pilih jurugambar kot
sbb jurugambar tu pun memalu nak tgkp gmbr kami

impikan gambar yg cantik begini
( credit to mr google)

tapi it turns out like this
gmbr tak berapa jelas..muka opera cina ..waaa..dush dush


8. Amat CLEAR dn CANTIK gmbr yg ditangkap oleh TPDM

tgk gambar kekeluargaan yg penuh dgn kasih syg ni..
DSC_0011 copy
even the baby knows how to look at the camera!
amazing...

9. Masa yg sesuai
memandangkan saya akan pindah ke KL bulan 6 ni..jadi amat moleklah jika kedatangan saya disambut dgn hadiah photo shoot ni..
dpt tgkp gambr itu sgt HEAVEN.. lagi2 utk mereka yg ada keinginan utk bergambar tp tak pandai posing mcm saya..apa lagi suami dn anak saya..

it's the right time!!!
10. Ada kenangan di hari tua nanti..
dan kenangan itu pasti menjadi kennagan TERINDAH
dn tidak akan dilupakan sampai bila2...
seumur hidup umi syahmi dn abah
(eh syahmi igt ke??)


bila dh tua..tengok2 laptop cite la kat anak2..oh ni la time umi tgh kurus lagi dn abah belum beruban..
oh! mungkin boleh juga cite pada cucu..hihi


pssst: harap sudi memberi kami peluang..

Hadiah ditawarkan sangat bermakna
Membuat tidurku jadi tak lena
Asyik terbayang dapat bergambar bersama
Wah seronok tak terkata
Tapi apakan daya
keputusan di tangan juri kita
harap sudilah terima
entri yg tak seberapa
semoga ada rezeki kami sekeluarga

salam perkenalan dari saya
-anin-


0 yang juga Bersungguh2: