Saturday, January 9, 2010

NYL COLLECTION GIVEAWAY



Jom Join Giveaway NYL click SINI yeee
syarat-syarat :

1) Menjadi follower NYL COLLECTION sudah

2) Membuat entry tentang contest nih dan memberi comment membina dlm usaha nil memperbaiki kelemahan blogshop nil serta di link kan ke entry ini

saya tengok blog ni macam baru sgt2 di buka.. ada shawl, n dmpet coin... SELAMAT BERJAYA kpd NYL .barang masukkan banyak2 lagi la ye..baru ada byk pilhan tk pelanggan


3) Copy Image diatas dan diletak kan di side bar blog korang dan di link kan ke NYL COLLECTION. 1 lg.. Image diatas mestilah dimasukkan juga kedalam entry korang.

4) Meletakkan NYL COLLECTION dan BUNGA-BUNGA KEHIDUPAN (nk glemer jgk!,hehe) di blog list korang

5) Then, antar link entry korang ke ruangan komen ataupun ke flerida_haliza@yahoo.com dengan tajuk 'NYL COLLECTION GIVEAWAY'





1 yang juga Bersungguh2:

nEa FleriDa said...

review! gud luck~