Saturday, January 30, 2010

SAAT-SAAT TERINDAH IBU & AYAH BERSAMA SI MANJA

click banner untuk ke tuan punya blog



ditaja oleh



sALAM

contestant last minute ni

ampun ye kalau nyusahkan cik tuan blog

Contest ni aku bertafakur lama gila nak letak gmbr apa

kalau tk menang gak tk pe laaa..asal aku leh kongsi antara kenangan menarik aku suami dn baby syahmi


ini lah pic kami ber3

sebenarnya syahmi ngamuk time ni tp dia nye gmbr okay tp abah nye gambar agak pelik..umi je maintain sentiasa



ye..inilah aku ketika konvokesyen kali ke2 bersama suami dn anak

Saat ini sangat indah kerana:-
1- it is convocation time... mesti la best
2. aku dapat bunga dr umi dn kak lang.. dpt coklat dari kak long..dapat set body shop dari kakak dn suami belanja makan dn hotel.. huhu..
3. aku dpt award time nih ..super BEST..hadiahnya trofi serta skrol dn cek rm1k
4. convo bersama anak dan suami serta family besar aku.. SUPER DUPER BEST

UNforgettable MOment.. may be tak berulang dan tak berlaku lagi..

jadi inilah saat yg TERmanis ...





0 yang juga Bersungguh2: