Thursday, February 18, 2010

Mohon Maaf

Salam
saya nak memohon jutaan kemaafan kepada sesiapa yg pernah mngepos hadiah kepada ku utk giveaway atau contest

Tapi aku tak buat entri
Bukan kerana saje tak nak promote dn tak suka ngn hadiah

TAPI
sibuk sgt

dh tu hadiah sllau lupa nk snap

A Million Thanks to:-
Be Zahra--- menang casing hp
Petua Kecantikan-- menang saguhati dapat eye mask dan eyeshahadow (Thnks Dini)
Cabutan bertuah MBG-- dpt CD spongebob (Thx Kak Sarah)
Anasfadhilah- FM Cameron Highland
MOBS- TOP 10 --dapat baju kemeja syahmi dn stokin
SyimaSYawal-- buku novel yg ditandatangan, badge gmbr kak syima dn clip winnie the pooh sgt cuteee
JuaiMUrah--menang fp aquarium (thx cabai kering kak rose)
little clothes baucer rm10
Wans Teddy-- saguhati tmpt letak brg kemas love
My Dressing Barn-- dpt lip gloss
kak MIELA77-- menang perfume dan UK Magic
JJC Aisumi-- dapat keychain mobile..LOVE cantikkk dh guna dh pun

dn ada beberapa FM yg saya takleh nak recall sape yg bagi..

Sorry sangat

and Thanks for choosing me as one of the winner

i will always pray 4 yr success in life



Selain daripada tu..hasil menjoinkan diri dlm contest ni

saya dpt kawan baru..
antaranya:-
1. kak ieyza--http://ieyza83.blogspot.com
cmana leh kenal ngn kak ieyza? sbb join contest die dah tu salah teka umur nisa lak haha
2. ardinihumaira-- http://ardinihumaira.blogspot.com
adik yg tgh blaja lagi kat klate ni.. kenal sbb contest yg dia anjurkan...dh tu die bercerita masalah die.. pastu ter kenal la die...
3. kak wansteddy-- join contest die gak..eh salah conway..
4. fiaryna--ni baru je kenal sbb die sllau singgah blog daku

SALAM PERKENALAN





1 yang juga Bersungguh2:

fikaryna said...

yelah..contest n giveway eratkan silaturrahim..bagus kan..moga keep in touch..