Thursday, February 18, 2010

Pelik

Saya pelik

ada laa satu giveaway yang suruh buat entri
dan nyatakan kenapa anda patut menang??

saya tgk entri contestant yg lain

ada dalam 3-4 org yg TITU SEBIJIK SEBIJAN ayat saya
ngan hehe kat hujung pun ade

apa maksudnya tu???
xkkan main COPY PASTE JE kot

ramai tu saya rasa

dn takde lak die kawan ngn saya .. i mean tegur2 ke hape

mungkin org same guna blog berbeza pastu copy je dr blog saya

HUISH>>>

dah 2 contest saya perasan...

kepada yg berkenaan--sila ambil perhatian ye..mungkin u tak nampak kot syarat2 tu..main amik je

sila aware sikit yeee

psstt korg penah kena tak? apa korg rasa???





5 yang juga Bersungguh2:

mama tisya said...

pernh terkena cz depa main copy paste je..langsung tk tukar2..kj senang...tp mls nk kisah sgt...tp slalunye yg copypaste ni sure tkkn menang...mayb sebab die wt kj senang kot...

anin said...

itu laa.. tp kan malas nye..takkan tak baca langsung.. takde la unik slogan kite tu kalau dia tiru

fikaryna said...

ye ker anin mcm 2 pun ada..dah la tiru..tak bijak..bengong..sabar tau..

anin said...

ade ...bukan sorg dua..tp RAMAI..pelik kan???

mamaaerish : said...

lor.... ader lak gitu?... hmmmmmmmm