Wednesday, February 17, 2010

Whizchini Contest

Mari sini kawan2 mari nengok ape yang ade kat bawah ni


Haaaa bersidai kat bawah ni...satu jemuran untuk dia aje



Nak tahu ape kebenda ni???
inilah namanya CLOTH DIAPERS
atau bahasa ringkasnya CD
jangan kompius ngan Cakera padat tu..ini CD utk baby ye..gantikan pampers

kenapa nak guna CD? sebab CD ni banyaaaaaak kelebihan utk mama anak dn papa..serta alam sekitar

Meh sini nak cite
1. Selesa- baby sonok main tanpa diganggu dgn kebocoran nak wee wee pun gembira.. Mama mesti la senang bila baby tak meragam papa pun same kan ;)
2. Rashes Free- baby tak rashes pakai CD sbb ianya sgt lembut..mcm nak wt tilam tdo aje rasa..sbb lembut sgt
3. Jimat Duit..berbanding dgn pampers yg bertimbun2 guna dn buang setiap hari baik bertukar ke CD takde la penuh tong sampah..penuh toilet je ngan CD ni..hihi
4. Save Environment..sbb kurgkan sisa pembuangan..
5. Ada mcm2 design..cantik2 dn comey2..anak saya siap geget2 lagi CD die..geram..tp yang lom guna la.. yg dh guna enggak selamat utk digigit haha

Ada jugak yg cakap ia boleh train potty for baby..saya lom uji keberkesanannya since bb saya baru nak masuk 8 bulan

Tapi apa2 pun jangan tak cuba..NYESAL nnti





3. Sila paste gambar di atas sebagai banner di sidebar blog masing2 dan banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini gune link ni :
http://whizchini-shoppe.blogspot.com/2010/01/contestcontestspecial-giveaway.html

dan inilah gambar anak teruna ku yang memakai CD spongebob




Syahmi (8 bulan now!)

kenapa Syahmi patut menang?
Sebab first time cuba dia dah jatuh chenta ngn CD ni..habis di geget2 nya CD ni smp tecabut insert dn butg..den tak sangko anak den pandai bukak CD wktu umo 4 bulan..hehe.. itu salah satu kelebihan nye kot.. Selesa tu saya akui sbb sangat snng Syahmi buang segala buangannya dlm CD ni ..ibu pun kena la rajen iye dak???Selain itu..CD ni sangat banyak khasiatnya..saya sokong penggunaan CD sepenuhnya!! save environment..


Whizchini menjual pelbagai design CD yg cantek2 ..ada diskaaun lagi saya nengok..




ada jugak aksesori en Cd ni seperti wetbag





dn juga produk utk mama




ada juga produk shaklee

dn tupperware


Wahh ALL IN ONE

saya yakin mesti ada lagi barangan upcoming soon..betul tak? sebab wanita berniaga pasti menggunakan segala peluang yang ada

ASAL HALAL kan.. semua BOLEh ;)
Chaiyok Chaiyok
Selamat Berniaga ye kak

psstt nak berniaga ugak tp tatau nak meniaga ape ni..;)




0 yang juga Bersungguh2: