Wednesday, March 24, 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

andai kata RM100 menjadi milik saya..

dn di kreditkan ke akaun saya hari NI
saya akan beli pelbagai lauk pauk yg best2 kt umah
sbb skrg ni tgh sgt kering.. duit gaji msuk sgt lewt la bulan ni
sy mcm takde isi dah ni..mkn lauk ala kadar jek..
lom lagi tgk suami dn anak saya
sian mereka
 
 
Photobucket
credit to diaryKL
macam la kebulur sgt anak banak ni


tapi rase saye..at that particular time, saya mungkin dh ade duet tuk makan mknn ygsedap2 
jadi mule lah timbul niat jahat lain di hati
mahu sopping sakan smpai tak ingat kat anak suami?
nak sopin mmg impian tapi tak la smp lupa dunia
ingt akhirat sajok..haha
sejak ada anak.. saya mmg susah nak berbelanja utk diri sendiri selain makanan
kenapa ye? korg sume rasa mende same tk?
apa2 mesti anak dulu..somi pun dah tecicir

nak beli ini utk baby sbb baju die cume dh tecit..
maklumalh anak den dah 10.5 kg wpun baru 9 bulan
ala-ala gebus gaban gitu
tgklah dia..
bulat kan???
ataupun

fikiran saya ni mmg cepat berubah tp selalunya 
saya lebih suke mmbri kpd org lain berbanding diri saya

mungkin boleh di beli ini untuk anniversary mak abah saya 26 mac ni

wedding-cake.jpg
credit to onepiecebakery
 
atau pun ini utk syahmi smpena 1st bday die
...credit to jcakehomemade
 
harap dpt la bagi rm100 tu ye...banyak tul hajat tak tertunai..
mmg saya nazar kalau dpt rm100 saya akan derma bg pihak yg memberi..
bukan bodek tp sy nak yg memberi pun dapat pahala sbb sudi mmberi duit tu ;)


Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.04.10



Hadiah


Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda

Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda

Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda

Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda



1 yang juga Bersungguh2:

Lelaki Ini said...

hehe..tersenyum daku seorang diri (bukan gila) membaca artikel ini..

tQ for joining & good luck.. ;D