Wednesday, March 10, 2010

Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha **


STICKY MODE UNTIL 
22 JUN 2010

Saya, Ummi SYahmi @ ANin
sangat berbesar hati dn terasa sgt gembira di tambah dgn rasa takjub melihat

 Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha
kerana Mama Icha dgn penuh baik hatinya sudi memberi hadiah kepada babies yg lahir pada bulan 4 onwards
Alhamdulillah
Syahmi lahir pada Jun 2009
jadi boleh la masuk senarai
arakain cerita mengenai giveaway ini perlu lah ummi jelaskan dgn penuh teliti buat sahabat2 yg juga mahu mencuba nasib di sini
anak2 yg bertanding utk merebut hati mama icha ni perlulah berusia 1 tahun- 4 tahun dari bday bulan 4 hingga bulan doblas
babies ni laki boleh gurl pon bole..tk de unsur2 perkauman  discrimination di sini  
dan apa yang anda perlu buat..
hanyalah buat entri dn ikut sume syarat marat yg ada kat belog mama icha
serta letakkan detail anak anda sume kt entri anda

yg part tak bape best tu
kalau ade dua juta org yg masuk giveaway ni anaknye lahir bulan 4 so mama icha punye juri khas yg comel dilarang membodek ok? hihi akan membuat cabutan antara 2 juta tu untuk pilih 2org yg betul2 menarik hati dn jantung mereka
TAPI
menang kalah adat la kan..jadi harslah membuka hati terbuka

ini baby saye 
alo lo



Nama: Syahmi BAM BAM
Tarikh Lahir: 22 Jun 2009 @ 3.4 kg @ 50.5 cm
Tempat Lahir: Hospital Sultanah Zahirah Kuala Trgnu
Umur skrg: 8 bulan ++
Sekarang: Syahmi sudah ada 5 keping gg berbisa.. merangkak dgn lajunya.. makan pelbagai perisa bubur (dh bosan dgn yg asli dn original).. pandai sebut mama dn abah.. suka sgt menegur orang yg lalu lalang.. dn alhamdulillah suka dgr azan dn mengaji al-Quran
Nama ibu: Anin










:::::: sELamAt bErgiVEaWAy ::::::

0 yang juga Bersungguh2: