Wednesday, March 17, 2010

KedaiGambarKami - AiVee Emart Best Photo Contest

saya sangat teruja nak join



organized by them




tapi saya tahu saya susah sikit nak ada luck menang entri bergambar ni..sebab saya mmg tak reti nak tangkap gambar...
TETAPI bagi memeriahkan contest ini dn juga mengagahkan diri mencuba nasib
saya masuk jugak contest yg sangat POWER ni
kenapa sy cakap power? sbb sponsor contest ni memang POWER
x perlu diperkenalkan lagi

KEDAI GAMBAR KAMI
undescriable photographer
look at their buah tangan
admire it a lot.. 

besides that, Kedai Gambar Kami ni mmmg dah femes dlm dunia blog ni ..sebab 
KGK dah banyak SANGAT organize contest
jadi tk heranlah ramai pelanggan yg percaya pd keberkesanan lensa kameranya 
serta 

hasil tangan kretipnya
lihat saja
berderet yg booking
ada lagi

yg PENDINg pun berderet

saya kagum dgn kamu***

kehebatan kedai AIVEe-EMART juga tidak perlu dipertikaikan
mari cuci mata


delicious kan???huwaaa

all of us akan sangat2 TERUJA jika menang photo shoot tu
dn
saya sukeeeeeeeeeeeeeee



DEc 2008..detik gembira bagi keluarga besarku
kami bersama2 meraikan FAMILY DAY yg bertema ukhuwwah fillah 
di Kuala Selangor
pelbagai aktiviti kami raikan bersama termasuklah solat berjemaah dn membaca yaasin serta doa menyambut ketibaan awal muharam
selain itu, kami juga beraktiviti bersama ..
dari acara renang berkumpulan sehinggalah acara untuk ibu ayah
we never see our parents play draw and guess and this is the opportunity
so funny-- the rat look like tiger
the spider look like frog..
what a memory!


Top 5 will be announced shortly after the contest ended on 19th March 2010 . The winners will be announced few days after that.


0 yang juga Bersungguh2: