Thursday, March 18, 2010

LAC REBRANDING CONTEST

assalamualaikum pembuka bicara
kepada anda pembaca setia
meh sini saya nak cerita
ttg contest LAC rebranding diberi nama
nak tekan sini terus ke blog dia
nak taip ni (http://leezanaleecollection.blogspot.com) pun boleh juga
dua dua sampai aje
nak ke tak nak je persoalannya

saya menjemput anda semua
join contest ni sama2
lelaki ke perempuan dua-dua peserta
memriahkan suasana dan bersaing sesama
mana lah tahu ada rezeki menang shawl sehelai dua

Duo tone shawls pelengkap gaya
bermacam kaler senang kata semua kale ada
merha kuning biru hijau dn jingga
pilih cepat nanti melepas pula

Tudung ekin di beri nama
material hebat tinggi mutunya
shalws yang ada pun pelbagai warna
anggun menawan igauan sentiasa

banyak lagi barangan hebat depa
tak larat dah nak jadi promoter
senang cite
u ols g la kat sana
macam2 ada
sejuk hati melihatnya
muslimah akhir zaman bergaya pada tempatnya
untuk suami dn insan tercinta

inilah shawl pilihan saya
harapnya ada lah rezeki nak menang juga









.

  • Saya sukakan himpunan koleksi Leezan Alee Collection kerana
    koleksinya hebat memukau mata, menjadi inspirasi wanita berkerjaya
    bertudung litup indah melihatnya, menjadi igauan muslimah seluruh dunia
    modelnya cantik teratur bergaya, shawls dipakai melengkapkan gaya


  • Tag sekurang-kurangnya 10 rakan bloggers/FB anda.

  • oho..sini nak tag kamu sume..sile bace ye
    1. ryna-- kamu rajen kan?
    2. kak ieyza-- mane akak lame sepi kan diri
    3. eb--mamaaerish lepas kursus wat entri tau
    4.kak wansteddy-- sila la kak
    5. are-nim-- sila jawab tag anin eh (alamak tag are-nim lom berbalas lagik)
    6.Nida-- anda comel-sila buat tag segera..haha
    7. Mamalyna-- hai ;) kamu kene tag la
    8. diraumiwalid--sudi kan lah ye kak
    9.asya-- kamu baik kan?
    10.ROsRUSli
    11. arissasoleha-- haha padanmuke kene buat jugak!
    12. farah
    13. azura ahmad
    14. LizaVsKHusairi

    yeay 14 org saya dah tag..sila lah respon..
Pemenang akan diadili berdasarkan kreativiti dan kesungguhan para peserta.
Hanya 1 hadiah akan dimenangi oleh setiap peserta.
Tarikh tutup penyertaan: 20 Mac 2010


4 yang juga Bersungguh2:

Nida said...

Thanks Anin tag Nida.. ada masa Nida join.. :)

Ibu Ayra said...

dah kena tag ler plak...insyaallah ada masa saya join...gudluck to u...

Asya said...

ok.. anin comel....
sgt2 rajin
akan jwb tag.. tp bukan di blog asya...
di blog mama asya.. hehehehehe...

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

**nanti dh jwb.. lya inform k..

fikaryna said...

anin..macam mana la ryna terlepas pandang nih..ampun yeh..lain kali ryna join okeh..huhu..