Thursday, April 29, 2010

Cabutan Bertuah Bersama eLQirani-Reload!!!

sticky mode starting 26 april-29 april

     nak menang top up free?
    ada 5 org bakal bertuah
    jom la join
    click je banner eh





    ********************************************************************************


    eLQirani-Reload adalah satu organisasi perniagaan e-reload / topup yang amat menguntungkan di masa kini. Dengan bermodalkan RM30, anda pasti dapat berjimat setiap kali menggunakan topup.
    Urusan perniagaan yang flexible membolehkan anda membeli e-reload / topup dengan harga yang lebih murah dari kedai-kedai topup sama ada untuk kegunaan sendiri mahu pun kegunaan keluarga, apatah lagi berjual beli dengan rakan sekeliling anda.
    Anda pasti tidak akan menyesal menjadi rakan niaga eLQirani-Reload!! 
    Ketahui lebih lanjut dengan klik banner ini:
    *********************************************************************************
    referral: elqirani reload

    2 yang juga Bersungguh2:

    eLQirani BizZ said...

    salam, thanks a lot tegur pasal broken link, so far, sy da btolkn.. insyaallah, xde yg bermasalah lagi kut =)

    dah dropby kat sini.. seems banner dlm slogan tu broken link lagi la, dari blog sy la tu.. minta di perbetulkan ye =)

    Thanks!
    gud luck dear

    eLQirani BizZ said...

    worait!
    welcome aboard dear!

    =)
    gudluck tau!