Wednesday, April 28, 2010

Hakikatnya...

Semalam adalah hari yang penat dn sedikit teapi diperlukan

seperti yg pengunjung blog tahu..
memang BLOG ANIN ini dibuat 90 % adalah contest
pengunjung blog yang setia mengunjung pasti tahu
lebih2 lagi follower

BLOG INI MEMANG UNTUK CONTEST

anin tidak pandai nak bermadah pujangga dn tak reti nak menulis cerita peribadi
kecuali cerita penting yang memang perlu diketengahkan

MAAFLAH YE
dan semalam hasil berblog walking anin
berjaya HIT 92518 di blog DAHLIA

gull watermark wah..banyaknya tab yang kamu buka darling!!( komen dari DAHLIA)

oh sy mmg bukak satu stau tapi sy tak tutup yg lama..
itu cara saya...maafla kalau kuno ye..

dn DAHLIA juga ada komen..
blog anin serabut sbb banyak contest
TERIMA KASIH atas nasihat tu
mmg untuk contest pun.. jangan jengah kalau pening yep...  
mungkin kita tak sekapal.. cik DAHLIA suka menulis..saya tidak

YE saye mmg tak reti nak organize blog cantik2 mcm org lain
saya buat blog sekadar hiburan saya sendiri
dgn join contest.. dn jadi rerference utk mereka ygsudi 

dn DAHLIA bagi
TOP UP RM 10 masuk dlm account semalam
blog DAHLIA ni ramai pengunjung.. 
follower je dah berapa.. no wonder la..femes.. ramai yg mengomen dn menapak
HEBAT..
sangat hebat jika dibandingkan dgn anin

selain tu.. DAHLIA tgh buat contest..sila la jengah blog beliau
 
selain itu.. anin juga dapat HIT 4941 dalam blog kak AYUIDRIS
suka cara akak mengannounce pemenang
rasa apprechiated

kak AYU sblm ni ada buat contest tapi anin tak berjaya menggondol apa2 hadiah
tak sangka pulak kali ni ada rezeki di saat2 akhir

dan kak ayu juga suka bercontest seperti saya..
maknanya kak ayu dn saya sekapal
dn ramai lagi kawan2 yg sekapal sebenarnya
yg anin kenal melalui contest

selain kak ieyza yg membawa pulang tudung ini

anin akan membawa pulang tudung ini 



dn SURPRISE Nye
ada lagi satu tudung untuk diberi..sila ke blog kak AYU utk tahu lebih lanjut

anyway thx kak AYU dn DAHLIA..
semoga rezeki sentiasa dimurahkan
dan terima kasih sudi melawat blog daku

dan untuk nasihat2 yang diberi..

3 yang juga Bersungguh2:

mamaaerish : said...

wah... tahniah yer....

Siti said...

ooo..patut la byk contest dlm blog anin ni..hehhe...tahniah yer.

DaHLia said...

anin, sis memang baru first time sampai blog anin lepas menang semalam..so xtau purpose blog ni sebetulnya, sbb nk kata fully for contest, still lagi nampak ada karangan anin sendiri :)

so dah anin dah ckp for contest, barulah tau :)
so tak kisah laa mcm mn sekalipun..ur layout mmg dah oke :)

p/s: sorry kalau ada salah silap, sbb biasanya yang masuk blog dahlia mmg layan jer cakap macam mn sekalipun, suruh komen blog diorang totally.. maaf ya kalo ada terasa ^_^ tak berniat apa pun... peace ok