Monday, April 19, 2010

Pemenang ANIN"S MINI GIVEAWAY

ALHAMDULILLAH


syukur kerana berjaya menghabiskan marathon larian untuk menyudahkan sesi cabutan bertuah untuk peserta ANIN"S MINI GIVEAWAY


seramai 31 org peserta telah bertanding


dan pemenangnya adalah seperti berikut


hasil cabutan tangan suamiku terchenta


Menang KeyChain TERENGGANU


1. kak WANSTEDDY (mmg murah rezeki la..asyek nama akak je naik)
2. Ogy
3. Pak Long


Menang Detox Foot Patch (2pcs each)
1. Ayu Idris
2. Juniza


Menang Minyak Wangi Pefume Paradise (2 botol)
Kak Ieyza




Sila Mailkan nama, alamat dan no fon pade farhanin1984@gmail.com dgn subject saya gembira menang GA anin ni..sertakan apa perasaan anda ye.. sape yg bertuah antara yg bertuah sy bagi ekstra hadiah..yeayyyyyy


5 org yg atas tu nama dicabut oleh hubby


manakala nama kak ieyza..anakanda saye yg cabut..acteli die tak cabut..sbb die tgh suke nak nyum nyum kertas..jadi saya andaikan die cabut bile mane sume kertas die terbangkan kecualio nama kak ieyza seketul je dok pegun dalam kotak cabutan bertuah tu..haha...kire nama terpilih la tu.hikhik


SILA MAIL DETAIL SEGERA YAP!!!

1 yang juga Bersungguh2:

AYU IDRIS said...

Salam....alhamdulillah ayu menang juga....mekasih ye..dah anta details kat email...