Thursday, May 6, 2010

Cepatnya Korg Respon

wahahahahah

TAHNIAH LA kpd semua kawan2 yg respon dgn lajunya 
pd entri anin sblm ni

ye la.. blog picisan ni  igt takde sape yg kesahhh


ada lagi komen yg saya terdelete..maaf ye..tetiba biol g tekan reject comment
ni mesti kene rasuk...

maceh laa sbb simpati ngn ANIN ni

rasenye empunya bdn tak sedr lagi die wt silap..
oh bukan empunya badan je
konco2 nye sekali penah copy paste anin nye entri sebijik sebijan segebon

TAPi igt la yek..
kalau AWAK tau yg awak salah mintak maaf kt saya ye
saya ni bukan PEMARAH
saya ni PEMAAF
cpt je maafkan org.. tapi kene la sedar diri yekkk

Sbb saya dah tak halalkan hadiah kalau awak dapat..
mksudnya kalau jadi darah daging . ko dh mentedarah hak org lain
ada cebisn dlm daging tu termakan mende haram
HARAM tetap HARAM

dn ini sesama manusia
cmana taubat pun x leh melupuskan yg haram tu
UNLESS
mintak maaf pd yg dizalimi
ada faham?

kes kecik je nape ko nk besarkan anin??
sbb saya taknak mende ni berulang lagi..ok cik kak???
FAHAM???

Time kasih sape yg respon..dn bg kata smgt
korg tau sape korg..anin tayah mention kat sini kan???

nnti ada duit bejuta2 anin nk bagi hadiah free kt korg yg mmg rajen singgah blog aku
tak lama lagi je..haha prasan..
doakan aku murah rezweki ye korggg

1 yang juga Bersungguh2:

AYU IDRIS said...

Amin....semoga Anin dilimpahi rezeki sokmo..biar tak dpt sejuta pun,asalkan rezeki tu tak putus!