Wednesday, May 26, 2010

Lagi Kes Penipuan Online

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=7e379a3608&view=att&th=1269742e5c1f6595&attid=0.1&disp=inline&zw 


ORANG NI NAMA: MOHD AZIZWAHABIE  
NAMA LAIN: ADAM EZACKRI
I/C:840704-04-5799
MBB ACC NO.:1040 6814 3565. 
NO. H/P:  019-9643222  019-9643222 ,  013-3963877  013-3963877 ,  019-9593320  019-9593320
 
PENIPU! Orang ni PENIPU!!! 
DARI KEDAH/MELAKA/KUALA LUMPUR.
Orang ni jual barang dalam laman web, tapi selepas dapat deposit, dia TAK akan hantar barang, telephone pun tak nak jawab..
Saya dah buat laporan polis, Sila HANTARKAN email ni kepada sesiapa yang kamu kenal, JANGAN LAGI ADA ORANG KENA TIPU DARIPADA PENIPU NI.
*Sesiapa yang kenal orang ni, sila hubungi dengan Insp. Nor Werdah Cawangan JSJK (MELAKA).

4 yang juga Bersungguh2:

Adyshariz said...

dia ni jual ape ye?.. geramm aa org camni..

ardinihumaira said...

kak.. mana laman web dia.. huhu risaunya terjumpa orang cemni...

Alexa Traffic Rank terbaru untuk blog dni

anin said...

dini..sori la akak dpt fwd mail gini je..tk ckp lak blog die ape

Siti Ainin said...

ni gambar dia....
http://yusdiyusoff.com/blog/?p=613

dia kawin dgn anak dato'....kesian anak dato' ni...baru kawin je bln mac to kena tipu rupanya