Tuesday, May 4, 2010

Tagged jadi Penggembala Lembu oleh Kak Ayu IDris

Kene tagged ngn kak AYU
kenalah menjawab dgn laju
sungguh terharu dgn title baru
jadilah aku penggembala lembu
TERIMA KASIH kak ayu
terharu..)sangatla kan)


kene jadi penggembala lembu
wasiat dari orng kaya kg sepening lalat


ini syarat marat nye

1.Thank & link the person that gave you the cik Cow (JGN LUPA COPY PIC)
THANK YOU CIK AYU IDRIS

2. bg balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active or 7 paling tak

active..hahaha

TAG di beri kpd yg sangat best
1. fikaryna
2. eb
3. paklong
4. SIti
5. Nil
6. Dini
7. fitriyyah
3. bagi tau dorng ni yg dorng dapat wasiat dari orng kaya kg sepening lalat
Derg baca ni..msti derg paham nye

4. cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
1. nyusukan syahmi
2. tido..hihi
3. makan ngunyah hape2 yg ade
5-Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
1. belalang goreng (pelik ke)
2. tatau
3. pun tatau sbb mcm manusia normal je aku ni
6-cuba bg tau brp orng dah kawan anda kat FACEBOOK
agak2 je boleh..sejuta..haha
ntah la ekk malas nk bukak
7-paberet soalan ni.....camner korng berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
kawan atas kawan atas kawan
suamiku ada kawan
aku ada kawan
pastu mereka berkawan
tapi kami berkawin
gitu la gamaknya


 

1 yang juga Bersungguh2:

AYU IDRIS said...

Salam Anin...shabbas inspektor sabbb..shabbas!kehkehkeh...laju aje ye jawab tag Kak Ayu...kena betul dgn pantun 6 kerat kat atastu!tq ye...