Wednesday, May 26, 2010

Tahniah Kak Suzz dan Zaza

Entri khas untuk mereka
mungkin mereka tak kenal daku..

TAPI daku sgt teruja sbb nampak muka yg daku kenal dlm majalah

majalan apa lagi
PA & MA laaa
majalah feveret yg mmg susah na nak cari skrg ni
mesti ramai ckp..knape tk langgan je???
sebab ai nak pindah..nnti ai akan langgan tak lama lagi..sabar menanti borg permohonan ai ye PA& MA


Oh ye
KAK SUZIE
TAHNIAH 
gambar akak dn lil arif dlm ruangan my PERMATA HATI


slim weh..daku jeles ni

dan untuk ZAZA
TAHNIAH kpd Adik HARIZ AAZAD
masuk dlm ruangan MANDI MANDA

HARIZ AAZAD ni mmg fotogenik
dn i salute ZAZA sbb pandai amik gambar
ai nak jadi model u bole....

oh ye ZAZA.. gmbr aazad ada dkt tganu..dlm iklan baby comel lote..ai tak sure sama ada mmg u adqa submit atau dia amik thru internet...



2 yang juga Bersungguh2:

mama zharfan said...

wah...special entry siap sebut nama me lagi tu..terharunya ...tq sooo much!!! kat dlm pa ma tu pic lama ie pic dlm pantang, me hantar pic tu bln june 2009, so june 2010 baru tersiar :)

Wansteddy Tales said...

wah popular geng blog kita masuk mag! gambar2 anak2 blogger bnyk dah jadi modeltak berbayar kat luar. nak buat macam mana, gambar senang nak copy paste. haih...