Tuesday, June 22, 2010

Dah Setahun Saya Bergelar Ummi.. Saye Masih Berusaha Menjadi yg Terbaik di Mata SYahmi

Alhamdulillah
syukur ke hadrat Allah kerna masih memberiku kesempatan untuk menghirup udara yang segar
dan menghadapi hari2 dengan penuh rasa syukur dn gembira
walau ada berduka sikit2
tapi segalanya semakin baik insha Allah

sebenarnya tgh runsing ttg perpindahan rumah ni
ye la bukan dekat dari terengganu ke negeri sembilan
barang2 rumah semua sudah dijual
dan tuan yg beli akan ambk hari jumaat ni
hari ahad ni pula buyer ke2 akan datang
mmg kimpem LICIN
takde yg tinggal
dari peti ais mesin basuh almari dapur..dapur..tiong gas..set katil meja tv
semua ksong yeeee

tinggal kain baju buku2
kuali pun ade org nak..pinggan mangkuk pun same
kire kami masuk dgn sehelai sepinggang
berkotak2 baju dn buku
serta alatan menan syahmi beberapa kotak

eh syahmi..ni entri utk syahmi..umi melalut lak

ALHAMDULILLAH
setahun yang lalu pada 1:++ pagi syahmi selamat dilahirkan dgn jayanya
secara normal di hospital besar terengganu
dan dibantu oleh abah yg jadi pompom boy sebla umi...
everything sgt mudah.. umi tk rasa sakit nak bersalin
umi dan abah tk de rushing2 nk g spital
datang spital.. baru ras anak bersalin.. tu pn dah lewat 10 hari
lama nye syahmi dlm perut umiii

apa2 pun..syahmi membesar dgn sihat dn gembira
diserikan lagi dgn auntie2 dia yg sangat ramai
uncle ade 2
serta sepupu dia 2 org

semoag syahmi menjadi anak yg soleh
pengikat kasih umi abah
serta menyayangi kami sampai bila2

WE LOVE U SAYANG

psst: auntie ieyza..tenkiu for the wish..umi terharu sangatttt


LAST:: sila teka pukul berapa syahmi lahir
hint 1 pagi ++

minit nya minit ke berapa??
ini ikut kiraan jam tangan suami.. bukan dlm surat banak..sbb die tulis ada beza beberapa minit..sape betul..  
HADIAHHHHH laaaa

psst: kak ieyza di kecualikan yep.. sbb kak ieyza dah menang 

tekaan 3 x okeh???
teka je
smpai kol 12 mlm ni jeee

selamat meneka ye.. syahmi wishes u the bestt

8 yang juga Bersungguh2:

Em's Family said...

saya nak teka 1.43 pagi..

teka kedua.. 1.27 pagi

tekaan ketiga 1.11 pagi

macam mane pun happy birthday Syahmi..

puteri said...

eh blm..??

1.25 am
1.55 am
1.05 am

Yuni Aisyah said...

nak teke leh.??hehe
mungkin dlm 1.23 pagi..?

tiefazatie said...

ifa teka 1:10 pagi..hihi..hentam ja nie..haha

aima said...

besday syahmi ke?....dgr am kata ari tu 26/6 ....pasni rindu la kt syahmi yg gebu tu...huhu...jauhnya syhmi pindh....nnti dh blk ganu, bgtau ek...nok g tgk syahmi versi besar lak...

Ibu Ayra said...

salam anin...

nak cuba tekalah...
1. 1.15am
2. 1.51am
3. 1.21am

Yan said...

errr buleh teka lg tak ni???

1.47
1.35
1.20

ieyza said...

alorrrrrr nenek...naper plak akk dikecualikan??ini x adil tau...kena ngadu kat aduan rakyat nie...huahuahua....

nway syahmi sayang....mama ieyza wish u hepi besday yerr....mama dah sediakan present untuk syahmi...nnt bgtau kat umi tau..bg alamat kat nogori tu...leh mama ieyza anto hadiah tu....sayang sgt kat syahmi....nie nisa nak kiss sket....muaahhhhhhhhhh10x