Monday, June 14, 2010

My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest




  the happening family in the house!!

     jom kawan2 join sama
ke SINI.

nama ahli keluarga : kak cik, kakak, kak su dan adik
tarih : 2 may 2009
peristiwa: kami jalan2 di taman tamadun silam..this is the first time g jalan2 ke trgnu selepas lebih 20 tahun kami berulang alik dr kl- kelantan dan kelantan ke johor..tp this is the fes time kami jalan2.. ada banyak sgt monumen masjid yg ada kat TTI ni tapi kami hanya sempat singgah satu sebab semua sangtlah penatttt..jadi posing di satu tempat saja la.. adik pun tak larat,,kene dukung pulak walapun dh besooo
    


  ~ 11:59PM 15th Jun 2010

2 yang juga Bersungguh2:

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Anin.. Thanks for joining. Jalan-jalan cuti sekolah ke nihh? eh sekolah lagi ker..? eh eh ? K.Izan pun tak pernah jejak lagi TTI nih.. jeles nyer jeles nyerr! ha ha

Err.. dah cekk. Semua ok cuma banner contest je belum gantung lagi kat sidebar. Check it out yek ! ;)

ibu_Arifa said...

wah..cerianyer korang nih..
good luck yer :)