Thursday, June 3, 2010

Warna kegemaranku (Contest KhazisBoutique)

ini contest anjuran

task kali ni adalah untuk membuat entri sekreatif mungkin untuk memenangi barangan hebat dari blog khazisBoutique yg sungguh hebat... 

Warna Kegemaranku

Terdapat pelbagai warna dalam hidup kita
biru hijau merah kuning ..
purple pink hitam putih jingga..
 semuanya punya makna dan sentimental value yg tersendri
serta bisa mencerminkan si penggemar
Wave of Colours by Rafa from Brazil.

sejak lahir hinggalah sekolah..seingat anin
tak de kale pun yg anin minat
yg anin minat adalah sedondon ngn kak long dan kak lang..
sebab kami3 beradik jarak setahun..
jadi sgtla rapat
kalau baju yg umi beli..
mesti same corak, lain kale atau sama kale lain corak
atau sebijik sebijan sama
3 beradik macam kawan..
rapat sgt..walaupun kak long mcm GIANT kuat buli
manakala kak lang macam NOBITA kene buli je keje dn macam redha je kene buli
anin pulak macam SINYU..
bukn tang mulut senget die tu..
tp tang menghasut..suke je jadi reporter kt GIANT.. tp sbnrnya bukan suka sgt kt GIANt tu..haha.. 
SIZUKA pulak??? 
adik ke4.. kakak
itu kesygn kak long.. 
siap dok atas riba lagi walapun ade je adik yg lain..
dah besar pun masih manja ngn kak long..
gitu la di umpamakan sizuka dn giant
kebanyakkan bende di kontrol oleh GIANT..
bab nak suke kale ape pun..
kalau GIANT bekenan yg lain takleh sentuh... 
terukkan GIANT kt rumah kami ni? hahaha.. 
itulah pglmn time kecik2

dah sek menengah sume bawak haluan masing2..
kak long seorg yg lembut dn sopan time ni.. 
kak lang pun dah ada pendirian sendiri
yg no 4 tu kami panggil kakak.. pun dah tak manja mcm dulu
anin pun dah tak de nak report2 ..sume dh besar..
sndiri buat sendiri tanggung
dan kami pun pindah dari KL ke JOHOR sbb abah pindah tmpt keje
masuk form 4 anin start suka kale 
P.U.R.P.L.E
purple_flowers_01 by All Things Michigan. 
bukan suke je..mmg addicted
sampai tahap..
semua brg kale pepel
pensel box yg kale pepel tu kalau bukak.. pencil, pen, sharpener, pemadam, penebuk lubang, stapler, selotep,
dan ubat stapler tu pun beli yg kale pepel
mmg addicted
beg skola pun kale pepel
padahal tk cantik pun tapi sbb pepel mmg kelabu mata
spek pun pepel
Go to fullsize image 191 whale 2 by vertuta.
sampai laa kawen..
kawen pun theme kale pepel
sume org sporting je ikut
ngn kawan2 pun pakai pepel
 
Go to fullsize image
lps tu dah beranak sorg
dpt lak anak laki
terpaksa la tutup mata sebla pada kale pepel
lalu bertukala minat pada kale biru
tapi biru bukan biru biasa
biru terkois yg ai minat
sbb ianya juga cantik

Go to fullsize image
ada lagi
 sbb hubby suka kale ijau.. 
anin pun suka kale ijau jugak
tapi ijau ni banyak jenis
yg paling sweet adalah ijau apple
cantik nyeee
ini adalah gambar time GIANT kawen.. hee
Go to fullsize image
tetiba rasa cm nak makan apple
itula warna kegemaran.. yg dah jadi kepada pelbagai kale
kira bole berubah ikut masa dn keadaan
nama nye org tak ttp pendirian
inilah
haha
actually nk menyenangkan hati hubby.. 
jadi korbanlah warna kegemaran tu..hihi
jadi skrg
suke kale
p.u.r.p.l.e
h.i.j.a.u
b.i.r.u t.u.r.q.o.i.se

BK02 BK05 IKA-03 
Normal NK-17 Normal NK-08 Special TC-02 (4 
Meters) 
Khazis Boutique nama diberi
model kiut comey sekali
pelbagai barangan design tersendiri
warnanya pun berwarna warni
semoga wilda terus teguh berdiri
megukir nama di persada seni
eh salah persada bisnes ini

    3 yang juga Bersungguh2:

    [-suziey-] said...

    hiks..mmg pnjang btl huraian..mcm2 kolor ade..ekek:p hmm jenuih nk mengarang..tp kalu menang berbaloi..hehe

    ieyza said...

    waduhh anin...mmg kreatipppp la...gud luck k

    wilda said...

    salam anin..:) terima kasih join contest ni. sape kata anin x kreatip mcm org lain? saya terhibur baca entry anin. ni nombor bertuah anin ye: 25. best of luck!