Wednesday, August 11, 2010

1st Giveaway dari RIN

  mari semua mari meriahkan

daripada 
RIN

buat pengetahuan semua RIN masih baru dalam bidang kraf
dan RIN mengharapkan teman2 sudi berkongsi tip dengan RIN mcm mana nak majukan hasil kraftangan beliau

antara tip2 yang anin boleh kongsi
1. tgk market dalam bidang kraf ni -- apa yg paling menarik minat pembeli
2. inovasikan produk kraf RIN-- biar lain dr yang lain serta UNIK
3. sentiasa adakan GIVEAWAY spy ramai rakan blogger tahu kewujudan blog RIN
4. rajin2 la blog walking ke blog2 lain.. 

ini anin kongsikan barang2 kraf yg anin rasa tinggi permintaan
1. jahitan kraf di baju bayi -- personalized name plus gambar comel2
2. car sticker (ala- ala kat belakang kete tu..ltk nama bb )
3. door signage (nama penghuni )

psst: normally product anak2 yang fast selling sebab ibu2 sanggup brabis utk anak wpun bkan tk diri sndiri..

sedikit tips dari anin
semoga bermanfaat






Tarikh tutup: 2nd September 2010.

1 yang juga Bersungguh2:

Rin SyifaPunyaKraf said...

thanks anin join my GA..& thanks sgt2 tips tu..sangat2 berguna tau.. :)